De beste dansen van de 2e aflevering Dance Dance Dance

Het dansen verbeterd en dat zie je terug bij de beste dansen van Dance Dance Dance aflevering 2

Vorige week lieten de bekende Nederlanders zien waar zij mee begonnen met Dance Dance Dance. Daar stegen een aantal duo’s al naar de top drie. Maar de beste dansen van de tweede aflevering zijn allemaal solo’s, want zij moesten een week zonder de partner dansen.
En een aantal solo dansen verbaasde mij positief terwijl de verwachtingen anders waren. Toch was het ook het tegenovergestelde. Daar ga ik het nu niet over hebben.

Heb je de vijf beste dansen van vorige week gemist? Daar komen een aantal hele verrassende dansen langs en die heb ik in mijn persoonlijke top vijf gezet. Hier vindt je alles van de eerste aflevering . Alle optredens kan je hieronder rustig bekijken zodat jij je geheugen kan opfrissen.

Maan – Oops!… I Did It Again

Bij het intro filmpje liet Maan weten, dat zij geen fan is van Britney Spears. Want zij was direct fan van Beyoncé. Op ‘Single Ladies’ mocht zij vorige week dansen en dit keer werd het ‘Oops!… I Did It Again’. De enthousiasme en plezier dat zij uitstraalde kon ik heel erg waarderen. Het was strak gedanst en de punten die de jury aan haar gaf vond ik goed genoeg voor wat Maan had liet zien.

Edsilia – How Will I Know

Zangeres Edsilia had een aantal tegenslagen tijdens de repetities. Want haar tijd moest worden verdeeld worden tussen het trainen en het repeteren met de band. Wat Edsilia bij mij veroorzaakt (niet alleen met het programma) is een glimlach op m’n gezicht. Toen zij begon met ‘How Will I Know’ straalde zij al en met het mee playbacken was het plaatje compleet. Zij had plezier op het podium en dat liet zij zien naar de kijker thuis.

Stijn – Timber

Stijn was tijdens de twee aflevering van Dance Dance Dance voor het eerst te zien met een solo optreden. En het was direct een catchy en lekker up tempo nummer. Waarbij de normaal gesproken niet zo gewaardeerde country en pop in verwerkt zaten. Dat wad ook te zien bij de choreografie. Een mix van dansstijlen die goed bij elkaar paste. Daar voeg je Stijn bij toe en het is een genot om naar te kijken. Je wordt er vrolijk van en het kwam over alsof het heel makkelijk was. Terwijl zij tijdens de repetities moeite had om een aantal onderdelen onder de knie te krijgen.

Toprak – What A Feeling/Maniac Medley

Hoe moeilijk kanjer om als niet proffesionele danser een optreden te laten zien waarbij je alleen op het podium staat? Heel moeilijk want Toprak moest met de Flashdance medley laten zien dat hij het kon.
Zij wist met de choreografie te spelen en daar het acteren bij te gebruiken. Waardoor het overkwam dat zij er met heel veel zelfvertrouwen stond. De jury zat bij haar op het podium om de act compleet te maken. Dat maakte het niet makkelijker om te doen.

Zoey – Rhythm Nation

In een eerder seizoen van Dance Dance Dance was Sylvana Simons te zien met ‘Rhythm Nation’. Toen ik de voorstukjes zag van het optreden van Zoey, was ik niet meteen overtuigd. Toch wist zij mij over te halen en aan het einde van de 2e Dance Dance Dance aflevering hoort zij met het optreden thuis tussen de beste dansen.

Latest Reviews

Ook interessant
Movie News: Disney schrapt een film, Het Harvey Weinstein schandaal en Gambit komt eraan