Beste film en serie posters – Week 23

Dit zijn de beste film en serie posters – week 23!

Een week is voorbij gevlogen waarin verschillende filmstudio’s de nodige aandacht wilde hebben voor de nieuwe filmposters. Toch krijgen de trailers meer aandacht, terwijl er ook een aantal pareltjes tussen te vinden zijn. Vanaf deze week zal ik een wekelijkse update geven. Dit keer is het beurt aan de beste film en serie posters – week 23.

Wonder Woman 1984

Wonder Woman 1984 - Beste film en serie posters - week 23
Bron: GIPHY | Wonder Woman 1984

Het duurt nu iets minder dan een jaar voordat ‘Wonder Woman 1984‘ in de bioscoop te zien zal zijn. Na het nieuws dat Warner Bros niet groots gaat uitpakken bij ‘Comic Con’, probeerde Patty Jenkins het goed te maken. Zij deelde de teaser poster en dat was een prachtig plaatje. Nu wist ik wel dat je Gal Gadot moeilijk op een oncharmante manier vast kan leggen, alleen is dit bijna perfectie.

De kleuren van de jaren ’80 zijn terug te vinden in de poster, plus dat de bepantsering op de poster afkomstig is uit de comic Kingdom Come. Dit was een miniserie gemaakt door Alex Ross en Mark Waid. Het lijkt er ook op dat Warner Bros, Gal Gadot en Patty Jenkins voor een glamour look gaan. Alsof een Wonder Woman barbie tot leven komt.

Frozen 2

Frozen 2 - Beste film en serie posters - week 23
Bron: GIPHY | Frozen 2

De grote fans van ‘Frozen 2‘ kunnen niet wachten tot dat de film in de bioscoop komt. Nu werd er geen trailer uitgebracht, maar een Chinese poster. Waarom dit tussen de beste film en serie posters – week 23 terecht is gekomen? Omdat de makers met deze poster een mogelijke spoiler hebben verklapt.

In de voorgaande korte en originele film werden de verschillende jaargetijden in het verhaal verweven. Het begon met de zomer, daarna kwamen de lente en de winter voorbij. Als de teaser kijkt, lijkt het erop dat de herfst hier een grote rol gaat spelen. Nu hebben Anna en Elsa in de nieuwe poster een soort gelijke outfit aan. Betekend dit dat Anna de nodige superkrachten gaat krijgen?

Stranger Things 3

Stranger Things 3 - Beste film en serie posters - week 23
Bron: GIPHY | Stranger Things 3

Netflix weet hoe zij de fans enthousiast moet krijgen. Want de streamingdienst lanceerde de nieuwe poster van ‘Stranger Things 3‘. Het duurt nog iets minder dan één maand en dan kan je het derde seizoen gaan bingen. Als jij voor het uitkomen van het seizoen wilt weten wat er binnenkort te zien is? Pak de vergrootglas er maar bij, want er schijnen een aantal spoilers in de poster te zijn verwerkt.

Nu laat ik alles over mij heen komen, maar dat er een groot monster te zien zal zijn is zeker! De makers van de poster hebben er goed aan gedaan om met een typische jaren ’80 poster te komen. Van de kleuren tot en met de animatie van de bekende gezichten. Mij maakt het wel nieuwsgierig naar het derde seizoen.

Onward

De afgelopen jaren wist Pixar met veel succes de ene na de andere film uit te brengen. Alleen pakte de animatie studio oude successen op om daar een vervolg op te maken. Begin 2020 komt daar verandering in, want dan wordt de animatie film ‘Onward‘ uitgebracht. De twee elfen broertjes gaan op onderzoek uit, of er nog magie is in de wereld. Want hun vader is jaren daarvoor overleden.

Dat beloofd een verhaal te worden met veel hysterie, humor en natuurlijk ook de nodige emoties. De hoofdrollen en in dit geval, de stemmen zijn van niemand minder dan Tom Holland en Chris Pratt. De poster geeft naast de mysterieuze en magische wereld weinig los over het verhaal. Ik hoop dat een volgende poster meer zegt over het verloop van de film. Toch hoort deze poster tussen de beste film en serie posters – week 23.

Ad Astra

Ad Astra - Beste film en serie posters - week 23
Bron: GIPHY | Ad Astra

Voor Brad Pitt en James Grey is het fijn dat Disney nu achter de filmstudio 20th Century Fox zit. Over het algemeen weer de mouse house hoe een film in de markt moet worden gezet. De film ‘Ad Astra’ komt eraan en zal eind september in de Nederlandse bioscoop te zien zijn. Om de film naast de trailer te promoten, werd er een teaser poster gelanceerd.

De trailer laat zien hoe een zoon, zijn vader achterna gaat. Want zijn vader is al zestien jaar vermist, alleen zit er een grote reden achter. De poster laat veel mysterie zien, en alsof alles niet is wat het in eerste instantie op lijkt. Het is mysterieus en maakt mij en meerdere mensen nieuwsgierig naar het eind resultaat.

Jessica Jones

Jessica Jones - Beste film en serie posters - week 23
Bron: GIPHY | Jessica Jones

Marvel heeft de ene na de andere Netflix serie geannuleerd. Al eerder werden: ‘DareDevil’, ‘The Punisher’, ‘Iron Fist’ en ‘Luke Cage’ geannuleerd. Het derde seizoen van ‘Jessica Jones’ komt voor mij als mosterd na de maaltijd. De fans weten namelijk dat er hierna niets nieuws wordt uitgebracht door Netflix. Toch lanceert Netflix ‘Jessica Jones‘ seizoen drie en moet voor een groot spektakel gaan zorgen.

Naast de trailer laat de poster zien dat Jessica Jones zelf het onderwerp van gesprek is. Want de slechterik wilt haar duidelijk maken dat zij de nodige fouten heeft gemaakt. Waarbij zij nu zelf op de foto wordt gezet. Ik kon jou deze poster niet onthouden en tussen de beste film en serie posters – week 23 zetten.

Latest Reviews