Beste film en serie posters – Week 24

De beste, kleurrijkste en interessante posters op film en serie gebied

De filmstudio’s hebben alles uit de kast gehaald om tussen de beste film en serie posters – week 24 te komen

Vorige week was ik begonnen met het delen van de beste film en serie posters. Waarin een aantal bekende en binnenkort uitkomende films en series een nieuwe poster kregen. Een week is voorbij gevlogen en dit keer heb ik wederom geprobeerd om de beste posters voor je op een rij te zetten. Dit keer krijg je de beste film en serie posters – week 24. Alleen waren er weinig posters van series dat ik wilde delen. Vandaar dat alleen de films dit keer in de spotlight staan.

Er zijn niet alleen posters uitgekomen, de filmstudio’s hebben ook de nodige trailers gelanceerd. Heb jij nog niet gezien? Ga naar de movie pagina, om daar de nodige update te krijgen. Tussen de filmposters staan namelijk ook een aantal films, waarvan de trailer ook werd gelanceerd. Als je op de film titels klikt, kom je ook terecht bij de trailer.

Once Upon A Time In Hollywood

Once Upon A Time In Hollywood - Beste film en serie posters - week 24
Bron: GIPHY | Once Upon A Time In Hollywood

Regisseur Quentin Tarantino heeft in het verleden gemeld dat hij na een bepaald aantal films zou stoppen. Voorlopig lijkt hij nog niet klaar te zijn om zijn rug toe te keren naar Hollywood. Waar hij wel klaar voor is, is de film ‘Once Upon A Time In Hollywood’ maken over de moord van Sharon State. zij werd op een lugubere manier om het leven gebracht. Leonardo DiCaprio en Brad Pitt spelen de buurman en een goede vriend.

De trailer was voor mij aan de vage kant, met dit als achtergrond verhaal. Ben ik heel benieuwd wat Quentin Tarantino op beeld heeft vast gelegd. Actrice Margot Robbie kruipt in de huid van Sharon State. De poster, dat de start is van de beste film en serie posters – week 24, laat je een klassiek beeld zien van een filmposter. Want deze poster had ook uit 1969 kunnen komen. Kan jij de nodige hints naar de film vinden?

Frozen 2

Frozen 2 - Beste film en serie posters - week 24
Bron: GIPHY | Frozen 2

Dat Disney probeert om met ‘Frozen 2‘ het nodige uit de Noorse mythologie te halen, werd duidelijk met de lancering van de trailer. Daarin zag je een aantal elementen, dat ik na de nodige research, kon verklaren. De filmposter blijft een groot mysterie, want je ziet alleen Anna en Elsa.

In het algemeen probeert Disney de hype en mysterie hoog te houden. Door zo min mogelijk los te laten over het vervolg. Waar wij later antwoorden gaan krijgen, is waar Elsa haar superkrachten vandaan heeft. Ook welke verhalen van de eerste film nog steeds kloppen.

Wat is dan Liefde?

Als jij het laatste seizoen van de ‘TV Kantine’ hebt gezien, dan kan je begrijpen waarom ik enthousiast wordt van Elise Schaap en Maarten Heijmans in één film. Zij waren namelijk heel goed in de rollen, en voor Elise sprong er voor mij bovenuit. De makers van Soof zitten achter ‘Wat is dan Liefde?’. En gaat over het volgende: In ‘Wat is dan Liefde’ krijgt echtscheidingsadvocaat Cato de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor waar behoefte is aan verandering.

Nietsontziend je zakken vullen is zó 2017 en Cato lijkt de aangewezen persoon de brallerige advocaten een stukje moraal bij te brengen. Ze is idealistisch, ambitieus en niet onder de indruk van het Old Boys Network. Tot ze collega Gijs ontmoet die alles vertegenwoordigt wat Cato verafschuwt.

De samenwerking lijkt gedoemd te mislukken maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw onder de loep te nemen. Want kun je überhaupt in de liefde geloven als je van scheiden je werk hebt gemaakt?

Ugly Dolls

Ugly Dolls - Beste film en serie posters - week 24
Bron: GIPHY | Ugly Dolls

STX Entertainment hoopte met de nieuwe animatie film ‘Ugly Dolls‘ een hit in handen te hebben. In Amerika is de film al uitgekomen, en heeft niet heel veel indruk gemaakt. Meer omdat de film rondom ‘Avengers: Endgame’ in de bioscoop kwam. In Nederland komt de film wat later en wel 31 juli. De film wilt met deze film de boodschap overdragen dat je mag zijn wie je bent.

Wat je vorm ook is en hoe je er uit ziet. De poster, dat tussen de beste film en serie posters – week 24 staat, laat niet direct zien dat het een hele muzikale film is. Met de stemmen van Kelly Clarkson, Nick Jones, Lizzo en Blake Shelton mag je de nodige muziek verwachten. In de Nederlandse versie hoor je onder andere Jamai Loman, Vajèn van den Bosch en Défano Holwijn.

The Dead Don’t Die

The Dead Don't Die - Beste film en serie posters - week 24
Bron: GIPHY | The Dead Don’t Die

Horror series en film blijven scoren en daar hopen de makers van ‘The Dead Don’t Die’ ook een graantje van mee te pikken. Toch lijkt de film voor een select gezelschap te zijn gemaakt. Ook al zitten er een aantal bekende namen in de film. De poster laat al zien dat de makers voor een klassiek gevoel gaan. Het is een film dat in het heden is gemaakt, maar het gevoel dat je naar een film van tig jaar geleden zit te kijken.

Angel Has Fallen

Angel Has Fallen - beste film en serie posters - week 24
Bron: GIPHY | Angel Has Fallen

Na een hele succesvolle start van de ‘Has Fallen’ franchise, moest Gerard Butler de koers gaan wijzigen. Want het tweede deel wist niet zoveel indruk te maken of geld in het laatje te brengen. Nu zijn het geen belangrijke gebouwen, waar belangrijke mensen in zitten. Dit keer draait het om Mike Banning, want hij zou een aanslag op de Amerikaanse president hebben gepleegd. Het is nu aan Mike om zijn onschuld te bewijzen. Bewijst Gerard dat de franchise nog mee kan of houdt het hierna op?

Doctor Sleep

Ik schreef een aantal geleden over de nieuwe film ‘Doctor Sleep‘. Wat een vervolg is op de hit film van de jaren ’80. Ik heb het over ‘The Shining’. Klik op de titel van de film, om mijn reactie op de trailer te kunnen lezen. De poster, dat tussen de beste film en serie posters – week 24 staat, is pas een teaser.

Voordat de film uit komt of er een nieuwe trailer wordt gelanceerd, moet de spanning worden opgebouwd. Het is een hele grote verwijzing naar de trailer. Waardoor je aan het denken wordt gezet, zodra je de poster voor het eerst ziet.

Spider-Man: Far From Home

Spider-Man: Far From Home - Beste film en serie posters - week 24
Bron: GIPHY | Spider-Man: Far From Home

De IMAX poster voor ‘Spider-Man: Far From Home‘ is gelanceerd, waarmee zij een traditie lijken voor te zetten. Toen ik de poster zag, kreeg ik het idee dat iemand met fotoshop was losgegaan. Dat gevoel wilde Marvel en Sony Pictures ook neerzetten. Want de eerste ‘nieuwe’ Spider-Man solo film begon met een homevideo van Peter Parker.

Dit moet aanvoelen alsof hij de poster van zijn eigen film heeft gemaakt. Natuurlijk hoopt de filmstudio dat jij naar de IMAX zal gaat, dat levert meer geld in het laatje. De combinatie van de nieuwe film en de afgelopen ‘Into the Spider-Verse‘ zijn een goede match tussen de beste film en serie posters – week 24.

Latest Reviews

Ook interessant
Het leven van Rita Ora bij America’s Next Top Model