Disney Movie Review

Het beste nieuws van D23 Expo

Sneak peaks en onthullingen vinden plaats bij Disney’s D23 Expo

Voor de stripboek fanaten bestaat er een conventie als Comic Con. Disney kwam in 2009 met zijn eigen variant om de fans van de verschillende onderdelen bij elkaar te brengen. Ook wilde het mega bedrijf de fans voorzien van nieuwe sneak peaks zodat zij kunnen uitkijken naar wat komen gaat.

Tot nu toe werd de D23 Expo om het jaar gehouden, maar vanaf volgend jaar zal het jaarlijks zijn. D23 is een mix van woorden. De D komt van Disney en 23 van het jaar 1923 toen Walt Disney begon.

Als je fan bent is dit the place to be, want er worden trailers en sneak peaks getoond. Maar ook film posters en titels worden onthuld. De sterren uit de films en de plannen voor de komende jaren worden bekend gemaakt.
Denk aan de live action, MARVEL, Walt Disney Animation, Pixar en Lucas Entertainment. Alles komt voorbij en hieronder vindt je het nieuws waar je niet zonder kan.

Disney Animation

Wreck-It Ralph: Ralph Breaks The Internet

Een tijd geleden maakte Disney al bekend dat Wreck-It Ralph een vervolg zou krijgen. Alles krijgt een update want Ralph en Vanellope komen terecht in het wereldwijde web. De scene die beschreven werd tijdens D23 Expo zij in contact komen met een aantal Disney prinsessen. Iets wat tot nu toe nog nooit getoond is in een Disney animatie.

Fans hebben theorieën dat de Disney prinsessen in het zelfde universum wonen en bij elkaar op bezoek komen. Zo was Rapunzel bij Anna en Elsa op visite met de inauguratie. Disney lijkt met de beelden een tegen antwoord te geven. Zeker als je weet dat alle originele stemactrices van onder andere Belle, Rapunzel en Ariel de teksten hebben ingesproken. In de scene komen Ralph en Vanellope terecht op de website van het mega bedrijf. Vanaf maart 2018 kan je naar de bioscoop om de film te zien.

Olaf’s Frozen Adventure

Voordat je de Pixar film Coco dit najaar in de bioscoop gaat zien zal er een eenentwintig minuut durende avontuur van Olf te zien zijn. Bij D23 Expo werd er al een tipje van de sluier onthuld. Olaf gaat op zoek naar tradities die te maken hebben met de feestdagen. De short zal waarschijnlijk vol zitten met humor, maar ook met muziek.
Want er zijn maar liefst vier nieuwe nummers geschreven en die gaan in je hoofd zitten. Wees gewaarschuwd!

Live Action

Je kan niet meer om de live action afdeling van Disney heen. Afgelopen voorjaar kwam Beauty and the Beast uit en de film wist een hele hoop geld op te leveren. Niet voor niets is Disney bezig om een aantal animatie klassiekers naar het grote doek te krijgen als live action film.

The Lion King

The Lion king komt eraan en de regisseur van The Jungle Book Jon Favreau, is druk bezig om de film te maken. Hij gebruikt de techniek van The Jungle Book om alle dieren levensecht op het grote scherm te krijgen.
Bij D23 lieten zij de openingscene zien. De iconische scene waarbij kleine Simba getoond werd. Volgens de pers moet het prachtig zijn en veel belovend.

Aladdin

De cast van Aladdin werd bekend gemaakt. De bekendste acteur is Will Smith. Hij zal de rol van Genie op zich nemen. Hij zal de rol zich eigen moeten maken van Robin Williams wist van de animatie versie een beroemdheid te maken.
Verder zijn er twee nieuwkomers die de rollen van Yasmin en Aladdin gaan vertolken. Naomi Scott was eerder dit jaar te zien als roze Power Ranger en binnenkort als Yasmin. Mena Massoud was in televisieseries te zien en vooral in bijrollen. Nu is speelt hij de hoofdrol en niemand minder dan Aladdin.

Marry Poppins Returns

Wat ga jij doen rond de kerst in 2018? Als het aan Disney ligt ga je naar de bioscoop om de nieuwe Marry Poppins film te gaan kijken. Emily Blunt kruipt in de huid van Marry Poppins, en zal samen met Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw, Emily Mortimer, Pixie Davies, Joel Dawson, Nathanael Saleh, Julie Walters, Colin Firth, en Meryl Streep te zien zijn in het vervolg van de klassieker.
Het verhaal speelt zich jaren later af van het origineel en Marry Poppins komt letterlijk terug om Michael. De jongen uit het eerste deel te helpen met zijn kinderen.

A Wrinkle in Time

In 1963 bracht schrijfster Madeleine L’Engle het boek A Wrinkle In Time uit. Disney wist de rechten te bemachtigen en ging er mee aan de slag. In eerste instantie zou de film de aankomende kerst in de bioscoop te zien zijn.
Waarschijnlijk is er meer tijd nodig om alles op tijd af te krijgen. De datum dat de film uitkomt is verplaatst naar het voorjaar van 2018.

Bij D23 Expo werd de teaser trailer voor het eerst getoond en ik weet niet zo goed wat ik er van moet vinden.
Het lijkt mij een interessante film. Waar een aantal top acteurs en actrices in spelen. Maar er is ook gekozen voor een cast waar diversiteit een grote rol in speelt. Zo is het gezin waar A Wrinkle in Time omdraait van verschillende afkomsten. Iets wat je de komende tijd steeds vaker gaat zien bij films.

Pixar

De geadopteerde zusjes van Disney Animation, Pixar was ook van de partij. Zij lieten van The Incredibles 2 een eerste concept foto zien. Op de foto wordt duidelijk dat het tweede deel van de geanimeerde superhelden, verder gaat waar het eerste deel is gebleven. Er zijn ook een aantal nieuwe karakters maar wie en wat zij gaan betekenen voor de film is nog onduidelijk.

Suburban Fantasy World

Pixar is bezig met de werk titel voor een film. Er is geen definitieve titel maar tot nu toe is het Suburban Fantasy World. Het verhaal gaat over twee jongens en zijn overleden vader. De twee elven jongens gaan opzoek naar hun overleden vader. zij willen nog één dag met hem doorbrengen en gaan de magische wereld in. Dat vol zit met elven, trollen en éénhoorns.

Latest Reviews

Ook interessant
Daddy’s Home 2 Review