Jan Smit is met een groep bekende Nederlanders naar Ibiza gegaan voor Beste Zangers van Nederland 2018
Bron: AVROTROS | Beste Zangers 2018

Beste Zangers van Nederland 2018

Jan Smit is met een groep bekende Nederlanders naar Ibiza gegaan voor Beste Zangers van Nederland 2018

Jan Smit is met een groep bekende Nederlanders naar Ibiza gegaan voor Beste Zangers van Nederland 2018
Bron: AVROTROS | Beste Zangers 2018

Tot nu toe zijn er tien seizoen van van het populaire muziek programma gemaakt. Daarmee zou je denken dat Nederland wel door zijn zangers en zangeressen is. Toch lijkt dat niet het geval want de AVROTROS zendt vanaf 1 september een gloednieuw seizoen van ‘Beste Zangers van Nederland 2018’ uit.

Een elfde seizoen gaat van start en de bekende Nederlandse zangers en zangeressen die voor elkaar zingen zijn bekend gemaakt. Wie gaan met Jan Smit mee naar Ibiza om daar bekende hits te gaan zingen? Alain Clark, Maria Fiselier, Trijntje Oosterhuis, Davina Michelle, Lee Towers, Glen Faria en Tino Martin. Een aantal nieuwe gezichten doen dit jaar voor het eerst mee.

Voor Trijntje Oosterhuis, Alain Clark en Lee Towers is het niet de eerste keer dat zij in het vliegtuig stappen voor de opnames van een nieuw seizoen. In eerdere seizoenen lieten zij al horen dat zij de komende jaren mee kunnen als zanger en zangeres. Natuurlijk mag Timo Martin niet ontbreken. Hij wist het Ziggo-dome meerdere keren plat te spelen. En zijn populariteit blijft maar groeien.

Daar komt Maria Fiselier bij, zij is een opkomende en geschoolde opera zangeres. In het vorige seizoen wist Tania Kross veel indruk te maken. Voor het elfde seizoen is Maria gevraagd. De mannelijke nieuwkomer van het gezelschap is Glen Maria, hij is één van de heren van Flinke Name.

Als laatste nieuwkomer is Davina Michelle op het vliegtuig gestapt. Zij zette een cover van Pink online, en dat ging viraal. Zij schoof het afgelopen jaar al aan bij verschillende talkshows. Haar bekendheid kan alleen maar gaan groeien met het deelname ‘Beste Zangers van Nederland 2018’.

Hoe verloopt een aflevering van Beste Zangers van Nederland 2018?

In ‘Beste Zangers van Nederland 2018’ krijgt een zanger of zangeres de kans om een eigen of favoriete nummer aan de andere deelnemers toe te wijzen. Zij maken een eigen versie van het nummer, en dat zorgt negen van de tien keer voor ontroerende momenten. Het vorige seizoen stond bekend om de artiesten die in iedere afleveringen zaten te huilen.

Vanaf 1 september om 20.25 uur wordt de eerste aflevering uitgezonden. Zal dit een doorbraak betekenen voor de nieuwe garde van zangers en zangeressen? Wa ook mogelijk is dat er een mega hit wordt gescoord. Net zoals Glennis Grace met ‘Afscheid’. Na de zomer kan jij bij NPO 1 in de zomer stemming blijven met de muzikale ondersteuning.

Latest Reviews

Ook interessant
Rupauls Drag Race review
De Rupaul Roast is terug bij Rupaul’s Drag Race