De reis van Beter Laat Dan Nooit 2020 gaat naar Zuid-Amerika
Bron: Francesca Tirico & Unsplash | Beter Laat Dan Nooit

Beter Laat Dan Nooit 2020 gaat een stap verder

De reis van Beter Laat Dan Nooit 2020 gaat naar Zuid-Amerika

De grote televisie zenders merken dat programma’s met oudere goed scoren. Het tweede seizoen van ‘Beter Laat Dan Nooit 2020’ is van start gegaan. Waar een aantal veranderingen in zijn doorgevoerd. In dit blog bericht ga ik in op de grote veranderingen. Want het is niet voor het eerst dat ik over het RTL 4 programma schrijf. Vorig jaar was het programma een groot succes, toen ging Olcay Gulsen mee op reis.

In de tussentijd is er een hoop veranderd. Want de presentatrice heeft de overstap naar Talpa gemaakt, waar ze achteraf nog niet haar talenten heeft laten zien. Naast haar deskundigheid te delen in ‘Ladies Night‘ en ‘Shownieuws’. De klik tussen Olcay Gulsen en haar mede reizigers Willibrord Frequin, Gerard Cox, Peter Faber en Barrie Stevens was heel erg goed. In ‘Beter Laat Dan Nooit 2020’, neemt Katja Schuurman het stokje over.

De 2020 versie is opgenomen aan het begin van ditzelfde jaar. Gelukkig voor de zender en reizigers, want de reis was op het juiste moment afgerond. De corona kwam niet veel later om de hoek kijken, om vervolgens alles plat te leggen. Voordat Katja Schuurman als presentatrice van de nieuwe editie bekend werd gemaakt, was ik benieuwd wie het zou gaan worden. Ik had verwacht dat Jamai Loman alsnog het stokje van Olcay Gulsen zou gaan overnemen.

Wat brengt Katja Schuurman mee op reis?

Wat ik leuk vind aan Katja Schuurman haar inbreng bij ‘Beter Laat Dan Nooit 2020’, is dat de presentatrice niet van plan is om de reis voorzichtig aan te pakken. Al heeft ze voor het instappen bij het vliegtuig bekend gemaakt, dat ze twaalf weken zwanger is. Dat zal in dit seizoen een grote rol gaan spelen. Met onder andere een bezoek aan de gynaecoloog. Laat ik terug komen op het niet voorzichtig aan pakken van de heren.

Tijdens de eerste afleveringen, weten de gesprekken al dieper te gaan dan de voorgaande gesprekken gingen. Wat Katja Schuurman doet, is de groep mannen als gelijke te behandelen. Als het om relaties, seks of andere persoonlijke onderwerpen gaat, ze gooit het tijdens de verschillende momenten op tafel. Dat kan ik heel erg waarderen, waardoor dit seizoen persoonlijke gaat worden.

Is de band tussen de mannen in het Beter Laat Dan Nooit 2020 seizoen goed te zien?

De groep mannen lijken nu al meer op hun gemak te zijn. Tijdens de eerste reis is er een band tussen hen ontstaan, dat alleen maar sterker kan worden. Dat is ook te zien tijdens de eerste afleveringen. De humor vanaf het eerste moment herkenbaar, alsof je naar vrienden zit te kijken. Daarnaast zie je dat de band een jaar later er nog is, ze ondersteunen elkaar als de emotie bij komt kijken. Plus dat ze open staan om zich open te stellen voor een goed gesprek.

Het ‘Beter Laat Dan Nooit 2020’ seizoen is net van start gegaan, toch lijkt de reis uitdagend, kleurrijk en persoonlijk te worden. De kennis van de mannen en eigenschappen van Katja vormen een top groep. De komende weken zal ik voor de buis zitten, om te zien hoe de reis door Zuid-Amerika eruit gaat zien. Plus hoe de band tussen Katja en de ervaren mannen zich gaat ontwikkelen.

Latest Reviews