Televisie

Beter Laat Dan Nooit

RTL 4 lanceert het nieuwe programma Beter Laat Dan Nooit waar Olcay Gulsen met oud televisie persoonlijkheden naar Azië afreist

RTL 4 lanceert het nieuwe programma Beter Laat Dan Nooit waar Olcay Gulsen samen met Willibrord Frequin, Gerard Cox, Peter Faber en Barrie Stevens naar Azië afreist
Bron: RTL Nederland | Beter Laat Dan Nooit

Met bijna 900 duizend kijkers is het nieuwe RTL 4 programma ‘Beter Laat Dan Nooit’ rustig van start gegaan. Een programma dat prima in de lijst ‘ouderen televisie’ past. Want de vier oude televisie persoonlijkheden Willibrord Frequin, Gerard Cox, Peter Faber en Barrie Stevens gaan samen met Olcay Gulsen op reis. Zij maken Azië onveilig, en doen van alles om de verschillende steden en gebieden te ontdekken.

Het is een format ‘Grandpas Over Flowers’ dat vanuit Zuid-Korea is overgevolgen naar Nederland. Daar hebben zij al vijf seizoenen uitgezonden en zijn er spin-off met de jeugd een de oude televisie presentatrices die op reis zijn gegaan. Hier in Nederland zijn de eerste signalen positief, want op twitter en andere sociale media werd er positief over ‘Beter Laat Dan Nooit’.

Om nog even stil te staan bij de presentatie, want Jamai Loman zou in eerste instantie met de heren op stap gaan. Alleen moest hij een niertransplantatie ondergaan. Toen werd Olcay Gulsen ingevlogen om als assistente van de oude rotten in het vak mee te gaan. En eerlijk gezegd vindt ik de vrouwelijke touch en invloeden een hele goede toevoeging aan het programma. Zij zorgt ervoor dat het de oude presentatoren niet ontbreekt en helpt waar nodig.

De reizigers hebben groot aandeel in het succes van het RTL 4 programma


Bij de vormgeving van ‘Beter Laat Dan Nooit’ is er gekeken naar de regio waar zij zijn. Je krijgt informatie waar zij zich bevinden, maar er is een mix van bijvoorbeeld Japans en Nederland gebruikt. Alsof zij de vormgeving letterlijk hebben gekopieerd van het origineel. Een leuke verandering, als je na gaat dat in Nederland gebruikt wordt gemaakt van een strakke vormgeving.

Dan de mannen om wie het gaat, zij weten hoe je televisie moet maken. Dat doen zij vanaf het moment dat de camera’s aan staan. Van het vliegveld Schiphol tot aan de verschillende activiteiten je ziet de persoonlijkheden goed terug komen. En iedere televisie persoonlijkheid krijgt genoeg tijd om zichzelf in de spotlight te zetten. Wel om emoties los te krijgen of om lekker gek te doen.

‘Beter Laat Dan Nooit’ is een feel good programma waar je door de ogen van de reizigers ziet wat het land heeft te bieden. Daar helpen de persoonlijkheden en de assistentie van Olcay Gulsen bij. Het is positief en zorgt voor een goede lach op z’n tijd. Ik kijk zeker uit naar de volgende afleveringen, waar Azie steeds verder wordt ontdekt.

Latest Reviews