Bij deze films moet je blijven zitten, ook al is die afgelopen

Kijk je naar een superhelden film? Blijven zitten tot dat je alles van de film hebt gezien

De trend van dit moment als het om films gaat zijn de superhelden films. En met die trend hebben zij ook iets anders toegevoegd. Dat je moet blijven zitten ook al is de film afgelopen.
Marvel, DC, Fox en Sony hebben ieders een eigen lijst met uitgebrachte films.
DC was met Man of Steel begonnen om een eigen universum uit de grond te stampen. Dit gaat met horten en stoten.
Sony en Fox hebben de rechten van een aantal Marvel karakters waardoor zij ook geld kunnen verdienen aan de superhelden.

Fox heeft de X-Men en zij brengen sinds 2000 de X-Men films. Die worden gemixt ontvangen door de fans en de recensenten. Met Deadpool en Logan wisten zij de R-Rated oftewel de superhelden films voor 16 jaar en ouder te introduceren.
Met de hits weten zij zich te onderscheiden van Marvel en DC.

Over DC gesproken. Warner Bros weet al vanaf het begin van de film de iconische superhelden Superman en Batman met succes op het grote doek te krijgen.
Toen Marvel begon met alle films aan elkaar te koppelen zodat de fans iedere film moet zien om up-to-date te blijven, wilde Warner Bros en DC hetzelfde gaan doen.
In 2016 brachten zij twee films Batman v Superman en Suicide Squad uit. Het heeft wat mij betreft meer tijd nodig om vorm te krijgen, maar ze zijn op de goede weg.

Waarom moet je blijven zitten? Om een teaser te krijgen van de volgende film

Bij de films die deze filmmaatschappijen uitbrengen moet je blijven zitten in de bioscoop.
Waarom? Dat zal ik je uitleggen. Om de fans van extra informatie te voorzien of een teaser van de volgende film te laten zien maken zij mid- en end credit scenes. Dat betekend dat er kleine scenes worden opgenomen en tijdens of na de lange lijst met namen wordt getoond.

Eerst wisten alleen de die hard fans dat alleen beginnen steeds meer film liefhebbers de truc door te krijgen.
Wil je op de hoogte blijven van wat je eventueel kan verwachten bij het vervolg? Dan moet je blijven zitten tot dat alle namen en de scenes voorbij zijn gekomen.
Een iconische en veel besproken end credit scene is de scene waarbij de The Avengers na de eerste film met z’n allen kebab gaan eten.

Latest Reviews