Bron: Netflix & Saeed Adyani | Bird Box

Bird Box Trailer

De beelden van de Bird Box trailer laten een horror film zien met een sterrencast

De beelden van de Bird Box trailer laten een horror film zien met een sterrencast
Bron: Netflix | Bird Box

Eerder dit jaar kwam de Paramount Pictures horror film ‘A Quiet Place‘ uit. Als je naar de ‘Bird Box trailer’ kijkt krijg je het gevoel dat de film vele gelijkenissen heeft met die van Netflix. De film zou in eerste instantie niet worden uitgebracht door de on demand dienst. De rechten lagen na het uitkomen van het gelijknamige boek in de handen van Universal Studio’s.

Toch werden de regen meegenomen door Scott Stuber. In juli 2017 werd hij de hoofd van de film afdeling van Netflix. Daarmee wist hij de rechten ook mee te verhuizen. Samen met Chris Morgan zou hij de film gaan produceren. Want wie wilt er geen film met Sandra Bullock, John Malkovich en Sarah Paulson produceren?

In de ‘Bird Box trailer’ zie je dat Sandra Bullock en haar kinderen in een apocalyptische wereld leven. De horror film gaat over een moeder met twee kinderen. Er is een mysterieus wezen dat er voor zorgt dat een groot gedeelte van de mensheid is gestorven. Wanneer Malorie met haar kinderen richting een veilige plek gaan. Moeten zij twee dagen proberen om te overleven.

Dat kan alleen als jij het wezen niet aankijkt. Wanneer dat wel gebeurd zijn je laatste minuten van het leven ingegaan. Voor het gezin zorgt dat voor problemen, die zij kunnen oplossen. Met een blinddoek, touw en fietsbel komen zij een heel eind. Weten zij op tijd de oversteek te maken naar de andere kant van het water?

Het is nog wachten tot jij erachter kan komen welk mysterieus wezen in de Bird Box trailer zit

Het is nog wachten tot jij erachter kan komen welk mysterieus wezen in de Bird Box trailer zit
Bron: Netflix & Saeed Adyani | Bird Box

De ‘Bird Box trailer’ laat naast de hoofdrolspelers ook een aantal andere bekende acteurs zien. Het gaat om Trevante Rhodes, Jacki Weaver, Rosa Salazar, Danielle Macdonald, Lil Rel Howery, Tom Hollander, Machine Gun Kelly en BD Wong. Wat voor een diversiteit aan gezichten zal zorgen. De film gaat 12 november op het American Film Instituut in premiere. Het is nog even wachten tot dat de film te zien zal zijn bij Netflix.

Het bijzondere en wat tegelijk heel goed is aan de ‘Bird Box trailer’, is dat de makers tot op heden niets hebben laten zien. Je moet van alle beelden uitgaan om het gevaar te kunnen waarnemen. Een truc in de filmwereld die tot op de dag van vandaag blijft werken. Ben jij van plan om vanaf 21 december de film van Susanne Bier te gaan streamen bij Netflix?

Latest Reviews