Bron: Warner Bros & Filmdepot | Birds of Prey

Birds of Prey Trailer

De vrouwelijke superhelden van Warner Bros komen samen in de Birds of Prey trailer

De vrouwelijke superhelden van Warner Bros komen samen in de Birds of Prey trailer
Bron: GIPHY | Birds of Prey

Toen Warner Bros een aantal jaar geleden met de film ‘Suicide Squad’ uitkwam, wist Harley Quinn de meeste aandacht te krijgen. De film versie van het bekende karakter werd door vele fans omarmt. Daar moest de filmstudio iets mee doen. Als eerste resultaat de ‘Birds of Prey trailer’. Tijd om te kijken of het alleen om Harley Quinn draait, of dat de andere karakters ook ruimte krijgen.

In de ‘Birds of Prey trailer’ krijg je als kijker te maken met de naweeën van de relatie met de Joker. Harley Quinn vond het tijd om het roer om te gooien en op haar eigen benen te gaan staan. Daar komt zij Huntress en Black Canary tegen. Samen moeten zij de ‘Birds of Prey’ vormen. Alleen heeft actrice en producent van de film, Margot Robbie de film naar zich toe getrokken. Want zij heeft de nodige veranderingen door gevoerd, waardoor er verhaallijnen zijn ‘geleend’ en karakters naar de achtergrond zijn geduwd.

Ik heb het over het mogelijk verhaal van de film. In de ‘Birds of Prey trailer’ zie je aan het eind dat Harley Quinn samen met een jonge Cassandra Cain in de auto zit. Voor de strip lezers een bekende naam, want zij is een superheld en staat vaak naast Batman. In de film is zij te jong om een superheld te zijn.

Zoals het er naar uit ziet heeft zij informatie over de slechterik Black Mask, gespeeld door Ewan McGregor. Er gingen verhalen rond dat het om naakt of explicite foto’s van de slechterik zou gaan. Daarover wordt in de trailer niet gesproken. De verhaallijn, dat er een jong meisje moet worden gered, zou in eerst worden gebruikt in ‘The Suicide Squad‘ film. Nu is Margot Robbie hen voor en heeft het verhaal naar haar eigen film vertaald.

Heeft Margot Robbie de film naar zich toe getrokken?

Heeft Margot Robbie de film naar zich toe getrokken?<
Bron: GIPHY | Birds of Prey

Waar de ‘Birds of Prey trailer’ naar toe wilt werken is dat de dames op eigen benen komen te staan. Alleen vindt ik het vreemd dat Harley Quinn diegene is die daar de leiding in moet nemen. Zij heeft zichzelf tot nu toe neer gezet als een dame, die mede dankzij de Joker, het leven niet al te serieus neemt.

Maar vooral voor de nodige drama en geweld kan zorgen. Het voelt voor mij aan alsof Margot Robbie de karakters om haar heen zet, om zichzelf nog beter in de spotlight te zetten. Dat kan heel goed uitpakken, alleen heb ik daar mijn vraagtekens bij. De film draait vanaf 6 februari 2020 in de bioscoop, dan kan ik erachter komen of dat ook het geval is.

Wat mij vooral bij is gebleven van de ‘Suicide Squad‘ is dat Harley Quinn haar eigen gang ging, en met aan de vreemde kant was. Dat lijkt nu ook het geval te zijn, alleen is het niet constant te voelen in de trailer. Qua beelden lijkt de film mij wel heel interessant, want werd wordt flink uitgepakt met de visuele beelden.

Niet alleen qua kleuren, maar ook met de looks. Want Harley Quinn zal voor de nodige fashion momenten gaan zorgen. Hopelijk worden de andere karakters niet worden vergeten. De ‘Birds of Prey trailer’ heeft een eerste indruk achter gelaten, maar hoop dat de volgende beelden mij enthousiaster weten te krijgen. Hoe denk jij over de volgende Warner Bros film? Laat het onder dit bericht achter.

Latest Reviews