Bron: Des Willie, BBC & Netflix | Black Earth Rising

Black Earth Rising Trailer

De BBC en Netflix slaan de handen in één met de Black Earth Rising trailer

De BBC en Netflix slaan de handen in één met de Black Earth Rising trailer
Bron: Sophie Mutevelian, BBC & Netflix | Black Earth Rising

Voor de Netflix streamingdienst komt er snel een mogelijke nieuwe hitserie aan. Met de ‘Black Earth Rising trailer’ hoopt de streamingdienst dat zij een nieuwe hit gaan lanceren. Nu is dat niet heel moeilijk omdat zij de BBC achter zich hebben staan. Omdat de serie aan het eind van 2018 op televisie is geweest.

Sinds begin september van het afgelopen jaar heeft de serie stof staan happen. Want vier maanden later is zijn de Netflix abonnees buiten het Verenigd Koninkrijk aan de beurt. Voor mij is het heel leuk om te zien dat actrice Michaela Coel in een andere rol dan een komedie rol is te zien. Ik ken haar van de serie ‘Chewing Gum‘. Daar was zij hilarisch en achter de schermen had zij veel invloed op en creatieve input.

In de ‘Black Earth Rising trailer’ wordt het verhaal in het kort verteld. Hieronder een uitgebreide versie ervan. De serie is een hedendaagse thriller die de moeilijke reis volgt van een vrouw, een Rwandees die wees is geworden door de genocide. Kate Ashby is opgegroeid in Londen door een geadopteerde moeder, in een poging de waarheid van haar verleden te ontdekken. De serie onderzoekt de relatie van het Westen met Afrika, gevestigd in een wereld van vervolging van oorlogsmisdaden.

Een andere bekende acteur is dat is te zien in de ‘Black Earth Rising trailer’ is John Goodman. Hij heeft zijn sporen als acteur meer dan verdiend. Hij gaat Kat Ashby helpen om antwoorden te vinden op haar vragen. Waar ik heel benieuwd naar ben is de wereld dat wordt getoond.

Netflix laat in de Black Earth Rising trailer duidelijk merken wie de serie heeft geschreven

Netflix laat in de Black Earth Rising trailer duidelijk merken wie de serie heeft geschreven
Bron: Des Willie, BBC & Netflix | Black Earth Rising

Want ik zag beelden voorbij komen die hadden opgenomen hadden kunnen worden in Nederland. De vraag is alleen of dat echt is gebeurd. Daarnaast is Harriet Walter te zien als de adoptie moeder van Kate. Zij was eerder te zien in de serie ‘The Crown’. En ben benieuwd wat zij gaat laten zien in de serie.

Wat bijna als eerst wordt getoond in de ‘Black Earth Rising trailer’ wordt getoond, is de schrijver van de serie. Hij schreef de scripts van de series: ‘The Shadow Line’ en ‘The Honourable Woman’. Beide series heb ik niet gezien, maar ik ga met hoge verwachtingen de serie in. Het zal geen kopie of in de zelfde richting worden als ‘Bodyguard‘. Toch kan je er vanuit gaan dat een BBC serie van hoge kwaliteit zal zijn. Vanaf 25 januari kan je naar de acht aflevering gaan kijken bij Netflix.

Latest Reviews

Ook interessant
Dit zijn de laatste nummers die te horen zijn bij de 1e halve finale Eurovision