Marvel gooit de Black Widow teaser trailer online, en laat meer zien dan verwacht
Bron: Screenshot Black Widow teaser trailer

Black Widow Teaser Trailer

Marvel gooit de Black Widow teaser trailer online, en laat meer zien dan verwacht

Toen Scarlett Johansson voor het eerst in de huid van Black Widow kroop, hebben de fans zitten wachten op de solo film. Dat is best een tijd geleden, want zij werd namelijk geïntroduceerd in ‘Iron Man 2’. Vanaf 29 april 2020, kunnen de fans weer rustig slapen. Dan draait de film in de bioscoop. Marvel heeft de ‘Black Widow teaser trailer’ online gezet. Wat laten de eerste beelden zien?

Nu ben ik heel benieuwd of mensen zitten te wachten op een ‘Black Widow’ film. Toen zij tijdens ‘Avengers: Endgame‘ zichzelf opofferde, was allang duidelijk dat er een solo film zat aan te komen. Alleen voelt het voor mij een beetje aan als valsspelen. Want de film zal niet in het heden gaan plaats vinden.

De film en het verhaal sluiten en spelen zich af na ‘Captain America: Civil War‘. Waardoor het afscheid van Natasha Romanoff lichtelijk wordt afgezwakt. Toch werd er een lange tijd gespeculeerd, dat de film in de jaren ’90 of begin ’00 zou gaan afspelen. Dat is uiteindelijk niet het geval.

Dat neemt niet weg dat de ‘Black Widow teaser trailer’ genoeg materiaal heeft om enthousiast van te worden. Om te beginnen, dat de film eindelijk duidelijkheid gaat geven over de geschiedenis van het mysterieuze karakter. Tot nu toe zijn er in de loop der tijd tig hints en flashbacks geweest, waardoor je een voorstelling kan maken. Dat is ook waar de teaser mee begint.

Toch komt de ‘Black Widow teaser trailer’ pas op gang wanneer Natasha terug gaat naar waar het ooit allemaal begon. Met andere woorden, je gaat terug naar de plek waar zij werd opgeleid. Ze was niet de enige persoon, die daar de nodige schade van heeft ondervonden.

Niet alleen Scarlett Johansson krijgt de mogelijkheid om in actie te komen

Niet alleen Scarlett Johansson krijgt de mogelijkheid om in actie te komen
Bron: Disney Marvel & Filmdepot | Black Widow

Een andere Black Widow zal worden geïntroduceerd, actrice Florence Pugh zal in de huid van Yelena Belova kruipen. In de strips wordt als zus figuur neergezet. Daar blijft het niet bij, want in de recentere strips neemt zij het stokje van Natasha over. Waardoor er een hele grote mogelijkheid in zit, dat dit ook zal gaan gebeuren in de strips.

Dan het actie gedeelte, want daar ontbreekt het namelijk niet aan in de ‘Black Widow teaser trailer’. Marvel laat aan de fans zien dat je niet perse naar een Avengers film moet gaan voor de actie. Deze solo film lijkt ook genoeg in huis te hebben. Niet alleen Scarlett Johansson krijgt de mogelijkheid om haar kunsten te laten zien. Want de scene waarin zij door de lucht zweeft, laat een tipje van de sluier zien.

Daarnaast zal David Harbour ook in actie komen als Alexei Shostakov/Red Guardian. Oftewel heel kort door de bocht, de Captain America van Oost Europa. Hij zal gaan vechten met de Taskmaster. Hij leert van wat hij bij andere superhelden ziet. Zelf heb ik de strips niet gelezen, maar in de ‘Spider-Man’ Playstation 4 game zit het karakter ook. Ik ben benieuwd hoe Marvel dit karakter op het grote scherm gaat neerzetten.

Een Marvel solo film kan tegenwoordig niet meer zonder een cameo van een bekend karakter. Er wordt al flink gespeculeerd over wie in de film aankomende film te zien zou zijn. In de ‘Black Widow teaser trailer’ is tot nu toe niets te zien. Al zou ik niet raar staan te kijken als Captain America, Iron Man of Hawkeye opduiken in de film.

Latest Reviews

Ook interessant
Movie News: Channing Tatum in Smallfoot, Vervolg Murder On The Orient Express en Nederlandse Netflix serie Undercover