Blockers Trailer

Movie Trailers

Ouders houden de kinderen in de gaten en dat is te zien in de Blockers trailer

Blockers Trailer

Na ‘Bad Neighbors’ is er een nieuwe manier om een jongere generatie en de ouders samen te kunnen voegen. Want in de Blockers trailer komen ouders en de pubers die na een schoolfeest gaan tegenover elkaar te staan. De pubers zijn onderweg naar het feest maar de ouders vertrouwen het niet. Heel toevallig heeft één van de jongeren haar laptop open laten staan. En daar komen de bekende emoji’s op poppen.

De ouders snappen niet wat de emoji’s samen moeten voorstellen en dat zorgt voor hilariteit. Waar het eigenlijk op neer komt is dat de jongeren aan het eind van de avond seks willen hebben. De ouders vinden dat geen goed idee en gaan er naar toe om het tegen te houden. Maar of dat een goed idee is? Zij komen in ieder geval in een aantal lastige situaties terecht waar de verschillende generaties tegen elkaar botsen.

Wat leuk is aan dit soort komedies is dat de humor heel plat is en je daardoor wordt uitgenodigd om ongegeneerd te gaan lachen. Ik kan daar van genieten. Het kan een nadeel zijn als je van doordachte humor houdt. Maar dan moet je ook niet naar de bioscoop gaan. Je kan het beoordelen wanneer je de Blockers trailer hebt gezien.

Is dit de grote doorbraak van John Cena? Kijk naar de Blockers trailer

Vanaf 19 april kan je naar de bioscoop gaan om meer dan alleen de Blockers trailer te kunnen zien. Want dan zie je de komedie bekenden maar ook nieuwkomers: Leslie Mann, Ike Barinholtz, John Cena, Gideon Adlan, Geraldine Indira Viswanhatha en Kathryn Newton gaat zien.

Je ziet John Cena in steeds meer films voorbij komen. Hij wilt net als zijn WWE collega Dwayne Johnson de overgang naar film maken. Tot nu toe werkt dat heel goed, wanneer hij in de juiste film wordt gecast. Na kleine rollen in ‘Trainwreck’ en ‘Daddy’s Home‘ is dit een grotere rol. En in de Blockers trailer weet hij de grappen heel goed over te brengen.

Latest Reviews