Blogger Sebastiaan en zijn entertainment jaar

mede-bloggers

Mede blogger Sebastiaan aan het woord


Als blogger is niets leuker dan in contact komen met andere bloggers.
Zo wil ik op mijn blog andere oftewel mede bloggers aan het woord laten.
Om misschien wel een nieuwe traditie af te trappen heb ik een mede entertainment blogger gevraagd om over zichzelf, zijn blog, zijn entertainment moment van het jaar te vertellen.
Als eerste komt Sebastiaan aan het woord.

Wie ben je?

Hallo, ik ben Sebastiaan en 30 jaar. Ik ben geboren in Zwolle en woon nu al 30 jaar in Zwartsluis. Vanaf mijn achttiende woon ik al op mezelf. Dat bevalt mij prima moet ik zeggen. In het dagelijkse leven ben ik filiaalhouder in een grote speelgoedwinkel. Dat doe ik met heel veel plezier. Mijn voorkeur gaat uit naar bordspellen, daar ligt mijn hart wel in de winkel kan ik wel zeggen.

Hoe ben je begonnen met bloggen?

Naast werken in een speelgoedwinkel houd ik ook van schrijven. Op school schreef ik heel graag verhalen. Dat was iets wat mij toen erg goed lach. Ook nu schrijf ik nog heel vaak. Zo ben ik een aantal jaren geleden in contact gekomen met Showbizznetwork.nl. Dit is een website die berichten schrijft over showbizz, televisie, radio en film. Ik voelde mij direct thuis bij de website.
Ik mocht de recensies gaan verzorgen. Wat voelde ik mij toen trots. Ik, Sebastiaan, mocht recensies schrijven. In het begin was het even wennen, maar nu heb ik mijn draai daar wel in gevonden. Maar ik wilde meer en meer. Dus ben ik langzaam maar zeker begonnen met het schrijven over kijkcijfers. Nu ben ik deel van de redactie en schrijf ik steeds meer, zoals blogs, nieuwsberichten en maak ik ook soms interviews.

Daarnaast lees ik ook veel boeken. Er is niets zo fijn om een goed boek te lezen. Op die manier kwam ik in contact met Entertainding.nl. Voor deze website schreef ik een aantal boekrecensies. Het was wel even lastig om die combinatie te vinden, maar het is toch gelukt. Maar deze twee websites was nog niet genoeg. Ik voelde dat ik meer met schrijven kon doen.
Dus besloot ik om een jaar geleden een eigen blogwebsite te beginnen. Hier schrijf ik vooral dingen die ik zelf leuk vindt. Niet perse een recensie, maar meer blogs en verhalen die mij bezig houden. Dat is echt een leuke ontspanning voor mij. Via mijn blog kwam ik in contact met Jimmy. Meteen leek ik een positieve klik te hebben. Wij hebben veel gemeen en ik heb hem zelfs al een blogbroer genoemd.

Waar komt je inspiratie vandaan?

Ik haal mijn inspiratie veel uit boeken die ik lees en de muziek die ik luister. Vooral de muziek van Delta Goodrem vind ik heel mooi. Soms maakt zo een nummer die heel toepasselijk is op een bepaalde situatie in mijn leven. Ik heb zelfs meerdere blogs over haar geschreven. Aan de ene kant vind ik het jammer dat niet veel mensen haar muziek kennen, maar ik vind het ook wel weer fijn. Zo is haar muziek nog specialer voor mij.

Maar naast Delta ben ik ook fan van Adele. Haar muziek is zo bijzonder dat ik er echt van houd. Haar laatste album, 25, is echt één van de mooiste albums van dit jaar. Het is een album die ik dan ook vaak aan heb staan. Taylor Swift vind ik ook een zangeres die erg goed kan zingen. Ik kan ook heel erg genieten van haar muziek. Haar laatste album, 1989, is zo ontzettend goed. Vooral het nummer Out Of The Woods is zo mooi. De melodie, de tekst en de stem van Taylor, alles lijkt gewoon te kloppen.

Het entertainment moment van 2016?

Als ik terugdenk aan 2016 dan denk ik meteen aan Sylvie Meis in de TV Kantine. Actrice Elise Schaap kroop in de huid van Sylvie. Toen ik dat zag viel ik bijna van de bank. Ik kan mij niet herinneren dat ik zo hard heb gelachen om een televisieprogramma. Ik was natuurlijk al fan van de TV Kantine, maar dit seizoen is echt geweldig. Elise deed Sylvie zo goed na, dat het bijna eng werd. Vooral die lach was echt heel erg goed.

Overstap Irene Moors en persoonlijke leven


Daarnaast schrok ik heel erg van de overstap van Irene Moors. Zij stapte over van RTL naar SBS. Hierover hebben wij bij Showbizznetwork veel aandacht aan besteed. Ik heb er zelfs een blog over geschreven. Ik was dan ook blij dat Irene wel gewoon mee mocht werken aan de TV Kantine.

Als ik terug kijk naar 2016 dan ben ik wel tevreden. Ik heb een leuke baan, ik kan leuk schrijven en doe dingen die ik leuk vindt. In 2017 zou ik wel een liefde willen vinden.
Ik ben nu nog altijd vrijgezel, wat prima bevalt. Maar ik zou best iemand willen ontmoeten met wie ik alles van dichtbij kan delen. Dat gaat er zeker van komen, hoe dan ook.

Latest Reviews