Rami Malek laat meer Freddie Mercury zien in de Bohemian Rhapsody trailer 2
Bron: 20th Century Fox & filmdepot | Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody Trailer 2

Rami Malek laat meer Freddie Mercury zien in de Bohemian Rhapsody trailer 2

Rami Malek laat meer Freddie Mercury zien in de Bohemian Rhapsody trailer 2
Bron: 20th Century Fox & filmdepot | Bohemian Rhapsody

Halverwege mei kwam de eerste beelden van ‘Bohemian Rhapsody‘ uit, en dat wist al heel veel aandacht te krijgen. Voordat 20th Century Fox wat los gaat laten over ‘The Predator‘ bij San Diego Comic Con, vonden zij het tijd voor de ‘Bohemian Rhapsody trailer 2’. Waar meer wordt getoond over het verloop van de film.

Voor de die hard fans zal dit niet een hele grote verrassing zijn. Want het leven van Freddie Mercury werd na zijn overlijden groot en breed uitgemeten in de media. De beelden van de ‘Bohemian Rhapsody trailer 2’ geven mij een flinke boost om later dit jaar de film te willen zien. Want de eerste trailer wist mij wel te interesseren, maar niet over te halen om ook echt naar de bioscoop te gaan.

Wat de nieuwe trailer zo goed maakt is dat de verschillende bekende looks en maniertjes van Freddie Mercury heel goed overkomen. Het lijkt erop dat Rami Malek niet zoveel moeite hoeft te doen om qua doen en laten in de buurt van de Queen zanger te komen. Verder zijn de iconische outfits uit de kast gehaald om aan de wereld te tonen. Je kan geen Freddie Mercury spelen als je de extravagante outfits niet aan trekt.

Het privé leven van Freddie Mercury kan 20th Century Fox niet uit de film halen

In de vorige trailer werd niets los gelaten over de geaardheid en privé leven van Freddie. Daar hebben de makers van geleerd, want als er een film van Queen komt kan je daar niet omheen. In de ‘Bohemian Rhapsody trailer 2’ wordt er al iets meer getoond. Qua geaardheid en seksualiteit had het iets meer gekund, zij hebben een begin gemaakt.

De film ‘Bohemian Rhapsody’ is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes om vervolgens uit te groeien tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld.
De film volgt de opkomst van de band met hun iconische liedjes en geluid, net als Mercury’s levensstijl welke bijna zorgde voor het ineenstorten van de band.

Daarnaast zien we hun triomfantelijke reünie aan de vooravond van Live Aid, met een levensbedreigend zieke Mercury. Die de band naar een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek leidt.
Tijdens dit proces legde de band, die meer voelde als familie, de basis voor hun nalatenschap welke tot op de dag van vandaag nog altijd velen inspireert. Vanaf 1 november is de film te zien in de Nederlandse bioscopen.

Latest Reviews

Ook interessant
Rupaul’s Drag Race All Stars 4 – LaLaPaRUza