Movie Trailers

Bohemian Rhapsody Trailer

Movie Trailers

De Bohemian Rhapsody Trailer laat vooral horen waar de band Queen om bekend staat

Bohemian Rhapsody
Bron: 20th Century Fox | Bohemian Rhapsody

De filmstudio 20th Century Fox had zijn handen vol aan de film over het leven van Freddy Mercury en de band Queen. Niet alleen omdat het bij de fans verkeerd kan vallen. Het lag meer aan de rockster houding van regisseur Brian Singer. Hij schijnt met bijna alle crewleden en acteurs ruzie te hebben gemaakt. Na een aantal dagen vrij in verband met Thanksgiving kwam hij niet meer terug. De filmstudio moest hem ontslaan om de film af te maken.

Om de film af te maken werd regisseur Dexter Fletcher ingevlogen. In het verleden heeft hij ‘Eddie The Eagle‘ gemaakt. Ook een biografie alleen bleken de feiten iets te zijn verbogen om de film wat aantrekkelijker te maken. Het leven van Freddy Mercury is interessant genoeg om het te verfilmen. Wanneer de film uit komt ben ik heel benieuwd of alle feiten ook kloppen.

De eerste set foto’s werden uitgebracht om het project onder de aandacht te brengen. Toen ik de ‘Bohemian Rhapsody trailer’ voor het eerst zag was ik een beetje teleurgesteld. De verwachtingen waren heel hoog als het ging om de gelijkenissen tussen Rami Malek en Freddy Mercury. De acteur lijkt op de foto’s maar in de trailer zag ik daar niet veel van terug.

Weten 20th Century Fox en Rami Malek de verwachtingen in de ‘Bohemian Rhapsody trailer’ waar te maken?

Er is wel geprobeerd om alle uiterlijke kenmerken van de zanger in de ‘Bohemian Rhapsody trailer’ te verwerken. Dat is heel goed gelukt. Ook het Britse accent is heel erg goed, want Rami komt oorspronkelijk uit Amerika. Nu kan ik mij voorstellen dat er geen acteur is die Freddy als een kopie kan nadoen. De kunst is om in de film te laten zien dat Rami een studie van Freddy heeft gemaakt. Zodat hij alle bewegingen, manieren en uitspraak wel onder de knie heeft.

Het liefdesleven van de zanger was altijd een onderwerp van gesprek. In de ‘Bohemian Rhapsody trailer’ zie ik daar niets van terug. Van zowel een vrouwelijke of een mannelijke relatie. Daarvoor moeten wij toch echt wachten tot dat de film in de bioscoop draait. Dat duurt nog even, vanaf 1 november draait ‘Bohemian Rhapsody’ in de bioscoop.

Latest Reviews

Ook interessant
Schuift Wonder Woman 1984 naar 2020 voor Flashpoint?