Dit zijn de boksende BN’ers die mee doen aan Boxing Stars

De bekende Nederlanders die mee doen aan RTL’s Boxing Stars zijn bekend gemaakt

De bekende Nederlanders die mee doen aan RTL's Boxing Stars zijn bekend gemaakt
Bron: Gids.tv, RTL & Andy Tan | Boxing Stars

Begin 2018 stond de Youtube wereld op zijn kop want er gingen twee bekende Youtubers met elkaar op de vuist. Het werd op een professionele manier aangepakt. Waardoor het een ware sensatie werd. Er wordt een vervolg aan gegeven. Een andere reden waarom RTL met de ‘Boxing Stars’ komt is dat de sport de afgelopen jaren enorm is gegroeid.

Waar je ook niet om heen kan is dat er bij allerlei hobby’s bekende Nederlanders worden betrokken. Van het overleven op een onbewoond eiland, pottenbakken, zingen, het besturen van drones tot en met duiken. Daar wordt nu het boksen aan toegevoegd. Waar een aantal bekende Nederlanders zich heel intensief op hebben voorbereid.

Het was al een tijd bekend dat dit programma in ontwikkeling was. Maar nu is ook bekend wie het tegen wie opneemt. In de eerste aflevering, dat 31 oktober wordt uitgezonden, nemen Kaj van der Voort en Rein van Duivenboden het tegen elkaar op. De voormalige boybandzangers van B-Brave en Mainstreet zijn de eerste die in de ring van ‘Boxing Stars’ stappen.

In de weken daarna volgen oud-hockeyer Taeka Taekema en zanger Danny Froger. Naast de heren zijn er ook dames die hebben getraind. Voor de eerste dames gevecht strijden model Jessie Jazz Vuijk en vlogster Laura Ponticorvo om de winst in de box ring. Hierdoor ben je al een aantal weken verder en komen Michael Boogerd, Rick Brandsteder, Brace en Dan Karaty ook nog aan de beurt.

Het programma Boxing Stars heeft een nieuw gevormd presentatie duo

Het programma Boxing Stars wordt door Ruben Nicolai en Olcay Gulsen gepresenteerd. Verwacht geen geproduceerde afleveringen waarbij je uren lang moet kijken naar vooruitblikken en achtergrond informatie. Vanaf woensdag 31 oktober kan jij live gaan kijken naar de Boxing Stars op RTL 5.

Als dit aanslaat heeft RTL een nieuw programma om als een jaarlijks terugkerend evenement te gaan plannen. Zelf ben ik benieuwd hoe ver de BN’ers gaan om zo afgetraind en goed voorbereid aan de wedstrijd te beginnen. Je moet er veel tijd en energie in steken om tot een goed resultaat te komen. Maar als het finaal mis gaat kan een bekende Nederlander nog lang last hebben van de geïncasseerde klappen van ‘Boxing Stars’.

Latest Reviews