Bron: IMDB & Lionsgate | Bombshell

Bombshell Trailer

Het schandaal van Fox News staat centraal in de Bombshell trailer

Wie moeten Charlize Theron, Nicole Kidman en Margot Robbie voorstellen in de trailer?
Bron: GIPHY | Bombshell

De #Metoo tijdperk gaat nog even door, en het was wachten tot dat er een regisseur/filmstudio zou opstaan om één of van vele verhalen te verfilmen. Na de ‘Mark Felt: The Man Who Brought Down the White House’ was het voor Jay Roach, tijd om richting het heden toe te gaan. De nieuwe ‘Bombshell trailer’ is uit. En laat meer zien dan dat ik in eerste instantie had verwacht.

In de teaser zag je hoe Charlize Theron, Nicole Kidman en Margot Robbie met z’n drieën in een lift stonden. Het werd alleen niet duidelijk gemaakt, wat de dames samen van plan waren. In de ‘Bombshell trailer’ krijg je eindelijk meer te weten over het verhaal. Wat het past perfect bij wat er vandaag de dag in de media en maatschappij speelt.

Mensen willen gelijkheid en de macht op een verkeerde manier werd, en nog steeds wordt gebruikt. Het verhaal van de film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Al heb ik altijd de vraag in hoeverre de makers afstappen van de realiteit. Nu kan ik daar op dit moment niet over oordelen, als het om de nieuwe film gaat.

Met bepaalde verhalen kan men heel ver van de werkelijkheid stappen, om een film entertainment waardig te maken voor het publiek. Denk aan ‘The Greatest Showman‘. Nu draait het verhaal om Fox News. Waarbij de oprichter Roger Ailes een aantal beschuldigingen aan zijn adres krijgt. Toen de beste man in 2017 kwam de overlijden, werd er door de filmwereld snel op dit verhaal gedoken. Want een bekend verhaal als dit, kan niet zonder een verfilming.

Wie moeten Charlize Theron, Nicole Kidman en Margot Robbie voorstellen in de trailer?

Het schandaal van Fox News staat centraal in de Bombshell trailer
Bron: GIPHY | Bombshell

Om te begrijpen wie, wie is in de film. Heb ik de grootste aanknopingspunten voor jou op een rij gezet. Voordat ik op de drie grote karakters in ga, wil ik duidelijk maken dat de drie actrices bijna onherkenbaar waren gemaakt. Om waarschijnlijk meer te lijken op de presentatrices van Fox News.

Charlize Theron is in de film te zien als Megyn Kelly. Zij heeft van 2004 tot en met laat in 2016 bij Fox News gewerkt. Heeft grote evenementen, verkiezingsavonden aan elkaar gepraat en deed vele programma’s ernaast. Waardoor zij als vast gezicht was te zien bij de zender. Één van de andere hoofdrolspeelsters is Nicole Kidman. Zij zal de grote kracht achter de aantijgingen zijn.

In 2017 werd er op Fox News een documentaire uitgezonden haar ervaringen bij de zender. Waar audio fragmenten in werden gebruikt. In datzelfde jaar werd zij door Time Magazine als één van de invloedrijke mensen gezien. Dat is een voorproefje op wat de film en de ‘Bombshell trailer’ laten zien. Alleen de rol van Margot Robbie is speciaal voor de film gecreëerd. Zij is een producer van één van de nieuws programma’s.

Kan de horror film Haunt voor veel impact te zorgen?
Volgende
Haunt Review

Latest Reviews