Source: Courtesy of Netflix | Bonding

Bonding Seizoen 2: Dit is tot nu toe bekend

Eindelijk komt Netflix met Bonding seizoen 2, maar wat kan de kijker verwachten?

Eindelijk komt Netflix met Bonding seizoen 2, maar wat kan de kijker verwachten?
Source: Tenor | Bonding

In 2019 kwam Netflix met een verrassende serie ‘Bonding’. Het was een hele korte maar zeer interessante serie. De fans hebben lang moeten wachten tot dat Netflix een vervolg bekend maakte. Eind 2020, werd het nieuws naar buiten gebracht, dat ‘Bonding seizoen 2’ eind januari online komt. In de tussentijd is de eerste trailer online gezet, waardoor de verwachtingen door het plafond is gegaan. Hieronder de feiten op rij, die bekend zijn gemaakt.

Kettingen, zwepen en hilarische quips! Voor afgestudeerde student/dominatrix Tiff en haar homo-beste vriend Pete is S&M een bedrijf, geen plezier. Nou, misschien is er een beetje plezier. Hun professionele relatie herdefinieert hun vriendschap, maar wat nog belangrijker is, helpt hen zichzelf te vinden.

Laat ik het eerst hebben over de verwachtingen van ‘Bonding seizoen 2’, nadat de trailer is gelanceerd. Het eerste seizoen eindigde met een gigantische klapper. Waardoor ik sowieso niet kan wachten op een vervolg. De trailer laat zien dat de fans meer van het bekende krijgen te zien. Waarbij de droge, donkere en soms platte humor en drama elkaar afwisselen. De band tussen Tiff en Pete blijft overeind, en gaat als een rode draad door het seizoen. Dat idee krijg ik na het zien van de trailer.

De maker van en bedenker van de serie, Rightor Doyle, heeft in een interview met Deadline het volgende laten weten. Als jij het eerste seizoen hebt gezien, dan weet je dat de aflevering heel kort zijn. In het tweede seizoen is dat niet anders. Doyle heeft namelijk laten weten dat een aflevering tussen de twaalf en achttien minuten duurt. Waardoor je snel door het seizoen bent.

Hoe worden de levens van Tiffany en Pete verder uitgebreid?

Hoe worden de levens van Tiffany en Pete verder uitgebreid?
Source: Tenor | Bonding

Gelukkig krijgt de kijker bij ‘Bonding seizoen 2’ een aflevering extra. Dit keer acht afleveringen in plaats van zeven. Als je alles bij elkaar op telt ben je met iets meer dan twee uur binge-watchen door het gehele tweede seizoen heen. Mocht jij weinig tijd hebben, dan is dit de perfecte serie om te gaan kijken.

Met de bekend making van het nieuwe seizoen, kon Doyle het niet laten om zijn statement vol te gooien met BDSM referenties. Van zweepjes, het vast zitten tot aan het nog spannender maken. Waardoor ik heel benieuwd ben hoe de makers deze wereld nog meer verwerken in het verhaal. Vooral de positief in beeld brengen van seks, zonder iets voor achttien jaar en ouder te tonen, vind ik een enorm plus punt. Hopelijk wordt dat doorgetrokken in het aankomende seizoen.

Qua verhaallijnen wordt veel van hetzelfde. De makers hebben namelijk naar buiten gebracht dat Pete bezig is om de relatie met Josh vorm te geven. Daarnaast hij is bezig om zijn stand-up comedian carrière van de grond te krijgen. Ook al komt zijn podium vrees steeds om de hoek kijken. De carrière van Tiffany loopt ook een beetje stroef, zeker na het incident met een client uit het eerste seizoen. Voor de kijker komen er antwoorden, om het geheel goed af te sluiten.

Natuurlijk kan een ‘Bonding seizoen 2’ niet zonder de band tussen vrienden. De wordt zowel op de proef gesteld als verder uitgebreid. Al met al genoeg stof om de kijker enthousiast te krijgen voor de release op 27 januari 2021. Vergeet niet om de trailer hierboven te bekijken. Want de beelden geven namelijk een goed beeld, van wat je kan verwachten.

Latest Reviews