Movie banner

Box Office Week 18 – Marvel blijft geld verdienen

movie banner small

Marvel weet bij de Box office week 18 flink wat geld te verdienen

Avengers: Infinity War - Box office week 18
Bron: GIPHY | Avengers: Infinity War

Vorige week liet ik al weten dat de ‘Avengers: Infinity War‘ niet veel competitie zal hebben bij de Box office week 18. En dat was ook het geval. Want de superhelden film wist een bak met geld binnen te harken en wist met de verschillende cijfers een aantal records te breken.

De competitie was er in Nederland wel. Want de nieuwe films ‘I Feel Pretty’ en ‘Truth Or Dare’ wisten hoog in de Nederlandse Box office week 18 te schieten. In de Amerikaanse lijst wisten de film ‘Overboard’, ‘Tully’ en ‘Bad Samaritan’ in de top 10 te komen. Maar wisten niet genoeg bezoekers te trekken om de nummer één van zijn positief eraf te stoten.

Laat ik het hebben over de harde cijfers. Want de ‘Avengers’ film wist 112,5 miljoen dollar te verdienen. Met de opbrengsten in Nederland 1,4 miljoen euro en de rest van de wereld heeft het al meer dan een 1,1 miljard euro opgehaald. En daarmee hebben zij ‘Star Wars: The Force Awakens‘ op de tweede plek gezet met de titel ‘De film dat het snelst 1 miljard dollar heeft verdiend’.

De rest van de Box office week 18 zat weinig beweging in

Overboard - Box Office week 18
Bron: GIPHY | Overboard

De rest van de Box office week 18 wist maar weinig op te halen. En in Amerika wist de ‘Bad Samaritan’ zelfs op een tiende plek te komen. Met een opbrengst van 1,2 miljoen dollar is dat best knap. Op deze manier weet de film meer aandacht te genereren. Net als de remake van ‘Overboard’ met de Mexicaanse acteur Eugenio Derbez en ‘Scary Movie’ actrice Anna Faris. Zij kwamen op een tweede plek met 14,8 miljoen dollar.

Actrice Charlize Theron werkt weer samen met het team van ‘Young Adult’ ook al zit er zeven jaar tussen de beide films. De film wist in Amerika maar liefst 3,2 miljoen dollar te verdienen. En eindige in de Amerikaanse Box office week 18 op een zesde plek. In Nederland eindige de films ‘Truth Or Dare‘ net voor ‘I Feel Pretty’. De horror haalde 221 duizend euro te verdienen en dat is meer dan de 206 duizend euro van de Amy Schumer komedie.

BewarenBewaren

Latest Reviews