Movie banner

Box office week 28 – Adam Sandler zijn monsters scoren!

In de box office week 28 zie je dat filmstudio’s en acteurs zichzelf in de vingers hebben gesneden

Hotel Transylvania 3 - Box office week 28
Bron: GIPHY | Hotel Transylvania 3

In de box office week 28 zou het er om gaan spannen welke film boven aan de lijst kwam te staan. Het hoge woord is eruit en Sony Animation weet samen met Adam Sandler te scoren. De film ‘Hotel Transylvania 3′ weet boven aan de lijst te komen, zonder dat er hele grote concurrentie in de bioscoop is. Want de andere studio’s en acteurs lijken zichzelf in de vingers hebben gesneden. Hieronder leg ik uit hoe dat precies zit.

Eerst de grote winnaar van de box office week 28. De monsters komen voor de derde keer terug, en de omgeving waar zij zich bevinden is veranderd. Dit keer niet in het bekende hotel, maar op een cruise schip. Zij willen genieten van een wel verdiende vakantie, waar er van alles gebeurd. ‘Hotel Transylvania 3’ opent als derde film op de tweede plek, achter ‘Hotel Transylvania 2’ van 2015. Want met 44,1 miljoen dollar mist het een aantal miljoen dollar tegenover de 48,5 miljoen dollar.

Ant-Man And The Wasp - Box office week 28
Bron: GIPHY | Ant-Man And The Wasp

Het succes van Marvel lijkt niet vanzelfsprekend te zijn, want ‘Ant-Man And The Wasp’ draait nu twee weekenden in de Amerikaanse bioscoop en maakt een flinke val. Want met een opbrengst van 28,8 miljoen dollar is het maar liefst 62% gezakt met de week ervoor. Voor Marvel begrippen en andere superhelden film van de MCU is dat de grootste val.

Hebben de kijkers genoeg van Marvel en de film van The Rock?

In Europa wordt de film nu uitgerold, en dat betekend dat er nog wat geld binnen te halen valt. Maar is de kijker voor nu klaar met de superhelden van Marvel? Ik denk dat Marvel beter later dit jaar had kunnen komen met de nieuwe ‘Ant-Man And The Wasp’ film. Ga jij het aankomende weekend naar de Paul Rudd film?

Skyscraper - Box office week 28
Bron: GIPHY | Skyscraper

Nu had heel Hollywood verwacht dat Dwayne Johnson de kijkers naar de bioscoop zou trekken. Niets is minder waar, want met ‘Skyscraper’ lijkt Dwayne Johnson zijn krachten een beetje te verliezen. Ik snap dat je als acteur de rollen moet pakken die kan pakken. Maar de kans dat je te veel in beeld bent is heel erg groot. Dat lijkt nu ook te gebeuren met the rock. Nu geeft hij ‘Hotel Transylvania 3‘ de kans om heel goed te scoren. The rock haalde in de box office week 28 25,5 miljoen dollar op.

Dan ‘Incredibles 2‘ heel rustig en al rekkend probeert de film richting de 1 miljard dollar te gaan, zij staan nu op 856,9 miljoen dollar. De film van Pixar is nu bijna wereldwijd uitgerold. Alleen Japan is nog aan de beurt, en de vraag is of zij een opbrengst van meer dan 144 dollar gaan inleggen. Het word kantje boord of de animatie film de miljard-dollar club gaat halen.

A24 en Annapurna Pictures rollen de films voorzichtig uit en dat zie je terug in de box office week 28

Sorry To Bother You - Box office week 28
Bron: GIPHY | Sorry To Bother You

De film ‘Sorry To Bother You’ werd landelijk uitgerold. Waarmee het een flinke boost wist te krijgen en in meer dan 800 bioscopen was te zien. Aan de opbrengst te zien was er zeker interesse in de film. Op een zevende plek in de box office week 28 en een mooie opbrengst van 4,3 miljoen dollar, is dat een hele mooie start van de film.

A24 rolt de film ‘Eighth Grade’ heel voorzichtig uit. Het afgelopen weekend kon je in Los Angeles en New York naar de film. Waar er opbrengsten werden gehaald waarbij de kranten weer stof hebben om te schrijven. Want 252 duizend dollar en een per theater opbrengst van 63 duizend dollar staat niet in de top van de box office week 28. De opbrengst per theater is heel erg hoog en weer ‘Isle Of Dogs’ te overtreffen.

In Amerika komen ‘Mamma Mia! Here We Go Again‘, ‘Equalizer 2‘ en ‘Unfriended: Dark Web’ uit. De rest van de filmwereld houdt zich stil in verband met San Diego Comic Con. Het is de vraag welke film er in de box office van volgende week boven staat. Zijn dat de nieuwe titels of de titels die in de box office week 28 staan?

BewarenBewaren

Latest Reviews