Box office week 31: Fallout blijft op de eerste positie staan

De concurrentie probeerde in de box office week 31 Tom Cruise van de eerste positie te halen

De concurrentie probeerde in de box office week 31 Tom Cruise van de eerste positie te halen
Bron: GIPHY | Mission: Impossible – Fallout

In de box office lijst van vorige week stond ‘Mission: Impossible – Fallout’ bovenaan. Het was de grote vraag of Tom Cruise samen met de rest van het team in de box office week 31 nog steeds boven aan zou staan. Daar kan ik je antwoord op geven, want ‘Fallout’ staat nog steeds op de nummer één positie.

Zij gingen de competitie aan met de nieuwe releases van deze week. Alleen probeerde ‘Christopher Robin‘ Tom en zijn crew van de eerste plek te krijgen. Laat ik verder gaan met de cijfers van ‘Fallout’, want met een nette 35 miljoen dollar waren zij de concurrentie ver voor.

De film ‘Mission: Impossible – Fallout’ is nu bijna overal op de wereld te zien. Met alleen Italie en China te gaan hebben zij nog flink wat geld wat verdiend kan worden. De zaken voor Paramount Pictures en de film gaan goed, want tot nu toe hebben zij maar liefst 329 miljoen dollar in het laatje gebracht. De film heeft nu 21% meer verdiend dan dat ‘Rogue Nation‘ na twee weken had verdiend. Alleen was het totaal bedrag wereldwijd 682,7 miljoen dollar.

De concurrentie probeerde in de box office week 31 Tom Cruise van de eerste positie te halen
Bron: GIPHY | Christopher Robin

In Amerika, Mexico en Rusland hadden de eer om ‘Christopher Robin’ een week eerder dan de rest van de wereld te zien. Alleen was er gehoopt en verwacht dat het een hele hoge opening zou zijn. Want de industrie had een opening van 31,5 miljoen dollar verwacht, alleen wisten Winnie The Pooh en Christopher Robin 25 miljoen dollar te verdienen.

Verder in de box office week 31 ging het tussen de spionnen en de superkrachten

Verder in de box office week 31 ging het tussen de spionnen en de superkrachten
Bron: GIPHY | The Spy Who Dumped Me

De concurrentie ging nog verder want naast de Disney film werden ‘The Spy Who Dumped Me‘ en ‘The Darkest Minds’ uitgebracht. Op de derde positie van de box office week 30 wisten Mila Kunis en Kate McKinnon te eindigen. Zij wisten over het algemeen vrouwelijk publiek naar de bioscoop te krijgen. Zij hebben nog een lange weg te gaan om het budget van 40 miljoen dollar binnen te halen. Want zij opende in Amerika met een opbrengst van 12,5 miljoen dollar.

De verwachtingen waren niet al te hoog voordat ‘The Darkest Minds’ uit zou komen. Want met een verwachting van 9 miljoen dollar was er niet veel te verliezen. Zij hebben de verwachting bijna gehaald, toch zaten zij met een opbrengst van 5,8 miljoen dollar er ver onder. Internationaal is de film zo goed als overal uitgekomen, maar daar werd het ook niet al te best ontvangen. Betekend dit het laatste zetje dat de boekverfilmingen niet meer scoren?

In de box office van volgende week wordt er grof geschut ingezet. Want Warner Bros gaat zien of ‘The Meg‘ als één van de laatste zomer releases als een klapper komt. Daarnaast komen ‘Slender Man‘ en ‘BlacKkKlansman’ uit. Wie Tom Cruise van de troon af gaat stoten is niet helemaal duidelijk. Het zal waarschijnlijk de reuzen haai zijn. Toch zullen de andere twee films ook heel wat aandacht krijgen.

 

Latest Reviews

Ook interessant
Met de Jungle Cruise trailer is er weer een Disneyland attractie omgetoverd
Jungle Cruise Trailer