Movie Trailers

Boy Erased Trailer

Regisseur Joel Edgerton laat met de Boy Erased trailer een shockend beeld zien wat geloof en seksualiteit kunnen aanrichten

Regisseur Joel Edgerton laat met de Boy Erased trailer een shockend beeld zien wat geloof en seksualiteit kunnen aanrichten
Bron: IMDB & Universal Pictures | Boy Erased

Afgelopen jaar was er al veel te doen toen de romantische komedie ‘Love, Simon’ uit kwam. Door vele werd de film als te soft bestempeld. Het draaide er vooral om dat de film geen realistisch beeld van de werkelijkheid zou geven. Kijk naar de ‘Boy Erased trailer’ en je krijgt een heel ander gezin te zien.

De film draait om het leven van de jonge Jared. Hij leeft zijn leven maar komt in de knoop te zitten zodra hij weet dat hij fantaseert over mannen. Zijn ouders zijn gelovig en willen er alles aan doen om zijn ‘ziekte’ uit hem te kunnen halen. Het onderwerp homoseksualiteit ligt heel gevoelig want zijn vader is een predikant van de kerk.

Als zij via de medische werk geen medewerking krijgen, dan wordt Jared naar een homo conversiekamp gestuurd, waar zij de bijbel gebruiken om zijn seksualiteit uit hem te krijgen. Dit zorgt voor de nodige spanning in het gezin, en Jared komt er al snel achter dat dit niet is wat hij wilt. Want hij is wie hij is en daar kan de bijbel of de mensen van het kamp niets aan veranderen.

Ik was onder de indruk van de Boy Erased trailer

Ik was onder de indruk van de ‘Boy Erased trailer’ omdat het heel dichtbij komt. Niet dat ik het persoonlijk heb mee gemaakt, maar omdat het om de seksualiteit gaat. Je moet mensen accepteren wie zij zijn, op wie zij vallen en ga zo maar door. Waarbij ik denk dat de controversiële Amerikanen een spiegel voorgeschoteld krijgen. Zij zien wat er zoal wordt aangericht bij de verschillende gezinnen en vooral de personen die zo’n ‘behandeling’ moeten ondergaan.

Er is ook een geweldige cast gevonden voor de film. Lucas Hedges, Nicole Kidman, Russell Crowe, Joel Edgerton, Michael Balzary, Cherry Jones en Troye Sivan. Ik kan niet wachten tot dat de film in de Nederlandse bioscoop is te zien. Alleen moeten wij nog wachten tot en met 7 februari 2019!

BewarenBewaren

Latest Reviews

Ook interessant
Music Listed
Halloween kom je door met deze horror videoclips