Movie Trailers

Movie Trailers: Breaking In, Teen Titans Go! To The Movies en The Vanishing Of Sidney Hall

Movie Trailers

Kijk hier naar de nieuwe filmtrailers van ‘Breaking In’, ‘Teen Titans Go! To The Movies’ en ‘The Vanishing Of Sidney Hall’

Het nieuwe jaar 2018 heeft een aantal hele interessante films in de planning staan. Er wordt door een aantal filmstudio’s geëxperimenteerd met wat wel en wat niet aanslaat. Zo ook bij de films ‘Breaking In’, ‘Teen Titans Go! To The Movies’ en ‘The Vanishing Of Sidney Hall’.

Waarom ik vind dat je de hierboven genoemde films wel of niet moet kijken lees je hieronder. Kijk direct naar de trailers die het kijken sowieso waard zijn. Van welke film wordt jij enthousiast? En welke juist niet? Als je toch bezig bent met film trailers te bekijken. Kijk dan naar de trailers die ik hiervoor heb gedeeld. Daar ging het om de trailers van: ‘Slender Man’, ‘Death Wish’ en ‘Truth Or Dare’.

Breaking In – 11 mei in de Amerikaanse bioscoop

Als je de film ‘Obsessed’ met onder andere Beyoncé hebt gezien, dan zie je veel vergelijkingen in de trailer van ‘Breaking In’. Rond moederdag zal de spannende thriller in de Amerikaanse bioscopen draaien. Wanneer Shaun met haar zoon en dochter naar een huis van haar overleden vader gaat, gaat het al heel snel mis. Het huis waar zij een weekend lang zouden gaan opruimen is tot op de puntjes beveiligd tegen inbrekers. Wat zijn de gedachten van haar vader om dit eerder aan te schaffen?

Daar komt Shaun en haar kinderen al snel achter, want inbrekers willen iets uit het huis hebben. Eerst worden haar kinderen gegijzeld, maar daar laat Shaun het niet bij zitten. Want haar kinderen zijn haar alles. Weet zij haar kinderen te redden? Later in 2018 kan je naar de film ‘Breaking In’ gaan kijken. Wanneer precies is nog onduidelijk.

Teen Titans Go! To The Movies – 8 augustus in de Nederlandse bioscoop

Dat superhelden in zijn laat Warner Bros zien met het uitbrengen van Teen Titans Go! To The Movies. De animatie film dat een vervolg op de populaire serie van Cartoon Network is, zal vanaf 8 augustus in de Nederlandse bioscoop te zien zijn. Het is niet gek dat Warner Bros wilt kijken wat de film uiteindelijk gaat doen.

Want de andere animatie films die niet voor kinderen worden gemaakt zijn online een groot succes. Zoals ‘Batman: The Killing Joke’ en ‘Justice League Dark’. Wat de makers van de serie en nu van de film hebben gedaan is kijken naar de andere Warner Bros DCEU films. Zoals ‘Wonder Woman‘ en daar een eigen draai aan gegeven. Met humor en goede animatie.

The Vanishing Of Sidney Hall – Release datum onbekend

De release datum van ‘The Vanishing Of Sidney Hall’ is tot op heden onbekend. De trailer is net uit maar op verschillende websites staat al beschreven dat het in 2017 uit is gekomen. Maar goed, het gaat om de trailer. Het verhaal van de film gaat over een jonge romanschrijver Sidney Hall. Hij schrijft een boek dat hem wereldberoemd maakt.

In de 12 jaar dat hij schrijver is lijken zijn gedachten die uiteindelijk veranderen in boeken, werkelijkheid te worden. Of lopen fictie en de werkelijkheid door elkaar te lopen? Daar lijk je niet achter te kunnen komen want na een lange periode van veel negativiteit verdwijnt Sidney Hall van de aardbodem. Later in het jaar moet het mogelijk zijn om de film te kunnen gaan bekijken.

Latest Reviews