Sony Pictures laat met de BrightBurn trailer zien dat zij James Gunn hebben aangenomen
Bron: Sony Pictures & THR | BrightBurn

BrightBurn Trailer

Sony Pictures laat met de BrightBurn trailer zien dat zij James Gunn hebben aangenomen

Sony Pictures laat met de BrightBurn trailer zien dat zij James Gunn hebben aangenomen
Bron: GIPHY | BrightBurn

Eerder in 2018 was het groot nieuws toen James Gunn werd ontslagen bij Disney. Hij mocht zijn werk als regisseur bij ‘Guardians of the Galaxy‘ niet afmaken. Waardoor het derde deel verder naar achter is geschoven. Wat Sony Pictures nu heel goed doet is verder gaan op de hype dat is gecreëerd. Want zij hebben de ontslagen regisseur aangenomen als producent. Dat is duidelijk te zien in de ‘BrightBurn Trailer’.

De eerste teksten die je tussen de beelden door ziet, zijn de verwijzingen naar de vorige werkzaamheden van James Gunn. Waarmee de regisseur van David Yarovesky onder wordt gedaan. Hij heeft connecties met James omdat hij één van de acteurs was in het eerste deel. Verder regisseerde David de films: ‘The Hive’ en ‘Guardians of the Galaxy: Inferno’. De short dat in het teken stond van de jaren ’80 muziek en David Hasselhof.

De horror beelden van ‘BrightBurn trailer’ laten je niet direct vermoeden dat het een horror film is. Je krijgt namelijk te zien hoe een jongen vanuit de ruimte in de tuin van stel terecht komt. Het verhaal kan je bekend in de oren klinken, want in grote lijnen ging het verhaal van ‘Superman’ ook zo. Alleen zit er hier een twist in. De jongen die uit de ruimte komt gaat niet de positieve of goede kant op maar juist naar het slechte.

Daarmee komt er bijna een ‘Alien‘-achtige verhaallijn in de ‘BrightBurn trailer’. Er komen bepaalde krachten los, die het slechtste in de jongen uit de ruimte naar boven halen. Voor Elizabeth Banks een bijzondere veranderingen van genre film. Normaal gesproken is zij te zien in een komedie of drama film. Dit keer in een horror film, waar het verhaal ook een groot onderdeel lijkt uit te maken.

De beelden van de BrightBurn trailer geven het idee dat je een superhelden krijgt met een twist

De beelden van de BrightBurn trailer geven het idee dat je een superhelden krijgt met een twist
Bron: GIPHY | BrightBurn

De ‘BrightBurn trailer’ laat zien dat het geen slasher film wordt, waar het puur gaat om het vermoorden van de mensen. Wat mij vooral aanspreekt aan de trailer is dat het variatie op een superhelden film laat zien, dat je normaal gesproken niet krijgt te zien. Daar draait het om het goed tegen het kwaad. Hier is lijkt alleen het kwaad de hoofdrol te hebben.

Voor de makers van de ‘BrightBurn trailer’ en film is de releasedatum heel erg slim gekozen. Want de concurrentie komt eind april of begin mei naar de bioscoop. Ik heb het natuurlijk over ‘Avengers: Endgame‘. Universal kan met deze film een ander geluid laten horen. Dat kunnen mensen na een aantal weken zeker wel waarderen.

Latest Reviews

Ook interessant
Movie News
Movie News: Dark Phoenix uitgesteld, Spice Girls animatie film en vervolg The Devil Wears Prada