Rupauls Drag Race review

Brooke Lynn Hytes weet hoe zij iets moet onthullen

Brooke Lynn Hytes laat zien hoe je een optreden moet geven

Als je bekend bent met Rupaul’s Drag Race weet je dat queens het publiek gek kunnen krijgen door iets te onthullen.
Brooke Lynn Hytes doet dat op haar eigen manier tijdens een disco medley.
Aan ervaring geen gebrek want zij deed een aantal jaar geleden mee met Miss Continential en wist in 2014 en 2015 met de winst naar huis te gaan.

Sinds vorige week deel ik wekelijks een goed drag optreden. En het eerste optreden dat ik deelde waren de personages van de Harry Potter films in drag. Van Voldemort, Harry Potter tot aan Hagrid en Hermelien ze kwamen voorbij. Mocht je de optredens niet gezien hebben. Dan heb ik hieronder de link voor je klaarstaan.

De drag versie van Lord Voldemort

Met haar talenten zie ik Brooke Lynn Hytes wel verschijnen in een nieuw seizoen Rupaul’s Drag Race

Voordat zij bekend was onder de naam Brooke Lynn Hytes zat zij op The National Ballet School in Canada.
Daar volgde zij zoals je waarschijnlijk verwacht een opleiding tot ballet danser en die heeft zij tot het einde afgemaakt. Het is niet dat met haar drag de ballerina’s in de kast blijven. Voor een aantal nummers heeft Brooke een ze gebruikt en de optredens zijn heel goed.

Van handstanden, splits en danspasjes Brooke Lynn Hytes weet waar zij voor komt. Het optreden hieronder laat duidelijk zien dat je niet perse een tweede pruik voor een optreden moet hebben. De disco medley zit vol met disco hits en je kan daar van alles mee doen. Wat Brooke doet is een onthulling waar het publiek los op gaat.

Brooke Lynn Hytes komt uit Toronto maar is verhuisd naar Nashville om daar te gaan wonen en werken. In de toekomst zie ik haar wel verschijnen in een seizoen van Rupaul’s Drag Race. Een show geven kan zij, haar talent is nog niet eerder op televisie geweest in de combinatie met drag. Het plaatje klopt, de make-up, outfits en ik denk dat zij de competitie instapt met een winnaars mentaliteit. En niet eerder weg gaat dan dat de andere queens naar huis zijn.

Latest Reviews

Ook interessant
Creative
Don’t play with your food!