Bron: Paramount Pictures & Filmdepot | Bumblebee

Bumblebee Trailer

Weet Paramount Pictures met de Bumblebee trailer de kijkers enthousiast te krijgen?

Bumblebee Trailer
Bron: GIPHY | Bumblebee Trailer

Volgens vele is de ‘Transformers’ franchise aan zijn einde. Zeker als je weet dat Paramount de releasedatum van deel 7 heeft geschrapt. Of de film er überhaupt nog gaat komen is de vraag. Wat wel zeker is, is dat de film ‘Bumblebee’ film eind van het jaar uit komt. En de eerste bewegende beelden zijn te zien in de ‘Bumblebee trailer’.

De film is een prequel op de vijf films die je tot nu toe hebt kunnen zien. Het speelt zich af in 1987 wanneer de bekende gele autobot wordt gevonden op een autosloop. Charlie vindt hem en wilt de gele auto opknappen en er mee gaan rijden. Tot haar schrik heeft de auto meer in zijn mars dan verwacht.

Wanneer Charlie en Bumblebee denken dat zij rustig van het leven kunnen gaan genieten, dan hebben zij het mis. Want als snel worden zij opgejaagd door de regering agentschap Sector Seven. Tussen het vluchten en vechten door komt het nieuw gevormde duo er achter dat er meer Autobots op de wereld zijn.

De ‘Bumblebee trailer’ laat een hele andere kant zien van de franchise dan dat je gewend bent. Het is kleiner en een stuk emotioneler dan dat je in de Transformers films hebt gezien. De iconische auto Bumblebee en de Volkswagen Kever vormen een goede match om terug in de tijd te gaan. In de recent uitgekomen films zag je hem als een strakke sportwagen, en hier zie je het als een kwetsbare auto die hulp nodig heeft.

Bumblebee Trailer
Bron: GIPHY | Bumblebee Trailer

De Bumblebee trailer laat een klassieke en iconische autobot zien

De verwachtingen waren tot nu toe niet heel hoog, en daar is eigenlijk weinig verandering in gekomen. Wel ben ik benieuwd wat de makers van plan zijn met de film. Hierboven noemde ik al een aantal dingen die anders over komen. Maar de actie en waarschijnlijk het verloop van de film kunnen juist veel overeenkomsten hebben.

Je ziet Hailee Steinfeld en John Cena als bekende acteurs in de ‘Bumblebee trailer’ voorbij komen. Waarmee de actrice sinds tijden weer een hoofdrol in een film heeft te pakken. Mij wist zij in de ‘Bumblebee trailer’ al te overtuigen met haar acteer prestaties. En John Cena laat weer een andere kant van zichzelf zien. Na de bekende stier en de wat over emotionele vader komt de stoere kant weer boven drijven.

BewarenBewaren

Latest Reviews

Ook interessant
This made my day music
My Music Week: Martin Garrix, Madonna, Don Diablo, Max and Hoodie Allen