Bron: IMDB & Disney | Captain Marvel

Captain Marvel Trailer 2

De effecten zijn bijna af en dat is te zien in de Captain Marvel trailer 2

De fans hebben lang moeten wachten tot dat de ‘Captain Marvel trailer 2’ uit ging komen. Net voordat Marvel de trailer en dat van ‘Avengers 4‘ uit zou komen, maakte zij de data bekend. Als eerst was Captain Marvel aan de beurt. En na het uitkomen van de eerste trailer is er veel goed te maken. Het zag er goed uit, alleen wist het niet zoveel los te maken op de sociale media.

De effecten zijn bijna af en dat is te zien in de Captain Marvel trailer 2
Bron: GIPHY | Captain Marvel

De ‘Captain Marvel Trailer 2’ laat iets meer los over de Skrulls en de Creeds. In de vorige trailer zag je dat een oude vrouw een klap zou krijgen. In de nieuwe trailer zie je het gebeuren, omdat zij een alien is dat eruit ziet als een oude dame. Toch hadden de makers in deze trailer meer kunnen laten zien om duidelijk te maken hoe het in zijn werk gaat. Het wordt wel verteld door Nick Fury, toch zou het beter zijn als je het daadwerkelijk kan zien.

Misschien komt dat nog in de volgende trailer. Wat wel heel gaaf was, was dat de ‘Captain Marvel trailer 2’ laat zien wat de krachten zijn. Zij werd door Kevin Feige neergezet als de krachtigste superheld van de Marvel Cinematic Universe. De woorden van Kevin lijken ook werkelijkheid te worden. Je krijgt beelden te zien die met de computer zijn gemaakt, toch ziet het er nu al goed uit. Het maakt mij in ieder geval enthousiast voor de film dat in maart gaat uitkomen.

Als je op de sociale media gaat kijken, zullen er veel mensen zijn die het vreemd vinden dat Brie Larson bijna geen emotie laat zien. Na het zien van de ‘Captain Marvel trailer 2’ viel het mij niet direct op. Toch kan ik mij voorstellen dat je als kijker een connectie wilt maken met het karakter. Waardoor je meer wilt zien, en het leuk vindt dat hij/zij in een andere film is te zien. Ik denk dat in de film meer duidelijk wordt over het hoe en wat van Captain Marvel.

Weet de Captain Marvel trailer 2 jou enthousiast te maken voor de film?

De effecten zijn bijna af en dat is te zien in de Captain Marvel trailer 2
Bron: GIPHY | Captain Marvel

De ‘Captain Marvel trailer 2’ moet er voor zorgen dat jij enthousiast wordt. Tot nu toe zijn de makers daar in geslaagd. De effecten zien er heel goed uit, van de explosies tot aan de hanekam. Er is al een hoop gebeurd, tot aan de release van de film moeten de puntjes op de i worden gezet.

Vanaf 6 maart draait de film in de Nederlandse bioscopen. Voordat het zover is, zal Marvel waarschijnlijk een laatste trailer lanceren. Wil jij de film zien waar Nick Fury de krachtige Captain Marvel mee neemt in de zoektocht naar zichzelf? Laat het hieronder of via de sociale media aan mij weten.

Latest Reviews