Bron: Marvel Studios, Disney & Filmdepot | Captain Marvel

Captain Marvel Trailer + Reactie

Eindelijk kan je kijken naar de eerste beelden van de Captain Marvel trailer!

Eindelijk kan je kijken naar de eerste beelden van de Captain Marvel trailer!
Bron: GIPHY | Captain Marvel

Voordat je gaat zien hoe de weggevaagde Avengers terug keren, is het aan een nieuwe superheld om te laten zien welke krachten zij heeft. In de ‘Captain Marvel trailer’, maak je kennis met de krachtigste superheld die tot nu toe in de Marvel Cinematic Universe aanwezig is geweest. Althans dat is wat Kevin Feige eerder los liet over de superheldin.

Als je beter bekend bent met de MCU, weet je dat er aan het eind van iedere Marvel film ruimte is voor een kleine teaser. Aan het eind van ‘Avengers: Infinity War‘ zag je hoe er met een oude pieper contact werd gemaakt met Captain Marvel. Een goede teaser, maar de Captain Marvel trailer geeft een veel betere teaser.

Want met de eerste beelden kom je erachter dat deze film afspeelt in de jaren ’90. De jaren toen de videotheek mateloos populair was. In Amerika ook wel bekend als ‘Blockbuster’. Voor Brie Larson is het eindelijk tijd om bij Marvel de vrouwelijke superheld in de spotlight te zetten. Er zijn een hoop andere superhelden, maar tot nu toe niet één met een eigen film. Dat is heel jammer, en na ‘Wonder Woman’ werd het tijd!

De visuele effecten van de ‘Captain Marvel trailer’ zijn heel erg goed, je krijgt een goede indruk van hoeveel kracht zij in zich kan hebben. Een ander onderdeel wat ik heel leuk vind om te zien is dat Nicky Fury oftewel Samuel L. Jackson te zien is in de film. Aan het eind van ‘Avengers: Infinity War’ werd hij weggevaagd, maar hij speelt hier blijkbaar een groot onderdeel in het geheel.

De Captain Marvel trailer laat niet duidelijk zien hoe het verhaal in elkaar zit

Want de skrulls maken hun intrede op het grote scherm, en dat kan wel eens betekenen dat er een aantal Avengers zitten opgesloten en de skrulls de indentiteit hebben overgenomen. Hoe het verhaal van begin tot en met eind gaat wordt bij de ‘Captain Marvel trailer’ niet heel duidelijk. Zeker niet als je het begin, van het vallen op aarde, haar eerdere leven op aarde en de scenes die plaats vinden in de ruimte naast elkaar zet.

Vanaf 6 maart 2019 kan jij naar de bioscoop gaan om de film te gaan zien. Zelf wil ik de film heel graag zien, want tijdens het kijken naar de ‘Captain Marvel trailer’ kreeg ik kippenvel. Want deze film en de superheld zelf brengt een nieuwe wind met zich mee. Zodat er nieuwe gezichten bij de Avengers komen. Na tien jaar Avengers wil je wel eens kennis maken met de rest van de superhelden.

De Captain Marvel trailer laat niet duidelijk zien hoe het verhaal in elkaar zit
Bron GIPHY | Captain Marvel

Hierboven zie je mijn reactie van de ‘Captain Marvel trailer’. Op het Youtube kanaal vindt je meer video’s waarop ik reageer op verschillende trailers. Hoe enthousiast ben jij voor Captain Marvel geworden? En wil jij de film zien zodra het in de bioscoop is te zien? Laat je reactie hieronder achter.

Latest Reviews

Ook interessant
App Blog
Denk goed na als Splashy Dots, Catch Up en Floor is Lava speelt