Creative Blog

Carl Bradbury maakt grappige mama appelsap video’s

Carl Bradbury heeft zijn eigen versie van Mama Appelsap op zijn Youtube kanaal gemaakt

In Nederland was het op 3FM een mega succes: Mama Appelsap. Carl Bradbury heeft daar zijn eigen versie van gemaakt op het Youtube kanaal dat hij runt. Er zijn een hele hoop namen die je kan gebruiken voor gedeeltes van muziek teksten.
Wat Carl doet is mensen aanspreken en de tekst van het nummer gebruiken om het op gang te houden. En (bijna) altijd gebeurd is dat de mensen het niet kunnen waarderen wat hij doet.

Mimi Choi weet illusies te maken met make up

De humor die Carl Bradbury gebruikt kan ik heel erg waarderen. Lekker droog en wat het nog leuker maakt om naar te kijken zijn de reacties van de mensen die lastig gevallen worden. Voor een aantal mensen is het niet de eerste keer dat zij lappen met tekst uit een nummer krijgen in de inbox.
Daar blijft het niet bij, want hij weet de mensen niet alleen lastig te vallen. Hij gebruikt de namen om tussen de videoclips clips te plakken.

Wat laat Carl Bradbury zien op zijn Youtube kanaal?


Je moet heel creatief zijn of een speciaal gevoel voor humor hebben om op dit soort filmpjes te maken. Om bij een Engelstalig nummer een Nederlands nummer te horen vind ik al heel leuk, maar Carl Bradbury gaat een stapje verder.
Door de Engelse tekst ook op een gebrekkig Engelse tekst te laten lijken. Ik vind het heel leuk om naar te kijken, en het is creatief zijn op een andere manier.

Op het Youtube kanaal van Carl heeft al meer dan tweeëndertig duizend volgers. Het zijn niet alleen maar Mama Appelsap-achtige video’s die hij op zijn kanaal plaatst. Er komen video’ voorbij met teksten die je verkeerd hoort of andere grappige video’s waarbij Carl Bradbury verteld over zijn irritaties. In het Verenigd Koninkrijk is er een programma waar de mensen die online bekend zijn in de spotlight worden gezet. Carl was daar ook te gast om daar over te praten.

Latest Reviews

Ook interessant
this made my day tv
DareDevil [Netflix]