Bron: © 2019 Universal Studios & IMDB | Cats

Cats Trailer

Ben jij klaar voor een musical vol met katten?

De katten gaan los in de eerste Cat trailer

De katten gaan los in de eerste Cat trailer
Bron: GIPHY | Cats

Universal Pictures heeft het voor elkaar gekregen om een mogelijke kerst hit in de bioscopen te krijgen. Begin 2013 kregen wij de voorganger van Tom Hooper, namelijk: ‘Les Misérables‘. Toen de film werd aangekondigd had ik zo mijn twijfels over de uitwerking, en de film heeft mij doen verbazen. Het blijft een pareltje, waar je van moet houden. Weet de eerste ‘Cats trailer’ de verwachtingen waar te maken? In dit bericht laat ik mijn mening los over wat Universal Pictures en Tom Hooper online hebben gezet.

Ik moet eerlijk toegeven, dat ik de musical tot nu toe niet heb gezien. Misschien ben ik een cultuur barbaar of kan ik mijn mening niet geven over de ‘Cats trailer’. Toch ga ik dat doen, want de musical fan hoeft niet direct naar de bioscoop te rennen. Dat geldt natuurlijk ook andersom. Mensen kunnen na films als ‘The Greatest Showman‘, eerder enthousiast worden van een volgende musical film in de bioscoop.

Om te beginnen moet ik heel erg wennen aan de digitale gezichten van de bekende zangers en acteurs. Er is namelijk een grote stal met bekende namen open gemaakt om de film bij een zo breed mogelijk publiek te kunnen verkopen. De gezichten zijn nog wel herkenbaar, toch komt het te geanimeerd over. Waardoor het mij direct uit de film zou kunnen halen.

Tom Hooper en Universal Pictures hebben goed nagedacht over de verfilming

Tom Hooper en Universal Pictures hebben goed nagedacht over de verfilming
Bron: GIPHY | Cats

Waar ik heel blij mee ben is de muziek, want wie kent het nummer ‘Memory’ niet? Om Jennifer Hudson het nummer te laten zingen, is wat mij betreft een perfecte match. Zij heeft namelijk een geweldige stem, en kan met het nummer los gaan. Ook de ‘Cats trailer’ wordt een stuk interessanter, omdat het nummer voor (bijna) iedereen bekend is. Je wordt automatisch naar de trailer toegetrokken, wanneer de eerste seconden voorbij zijn gegaan.

De makers hebben er ook goed aan gedaan om een zo divers mogelijke cast te casten. Daar draait het vandaag de dag om in Hollywood, sinds dat de studio’s door hebben, dat je daarmee meer geld kan verdienen. Denk aan: James Corden, Judi Dench, Jason Derulo, Idris Elba, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Taylor Swift, Rebel Wilson en Francesca Hayward. Dat zijn niet de minste namen. Waarbij de klassieke acteurs, komedie, drama en muziek op een goede manier samen komen.

Ik hoop dat dit pas het begin is van de grote ‘Cats’ reclame campagne, want er staat flinke concurrentie tegenover de film. Daarbij mogen de CGI gezichten nog wat worden opgepoetst. Verder ben ik nieuwsgierig wat Tom Hooper in petto heeft, en ik ga een gaatje vinden in mijn agenda. Want ‘Cats’ is vanaf 19 december in de Nederlandse bioscopen te zien.

Latest Reviews