Fitness Music

Cazzette feat. Leo Stannard – Oceans (Dexter Remix)

Ben jij zomer ready? Laat Cazzette samen met Leon Stannard en Dexter je helpen

Het mooie weer zou eraan moeten komen, toch zijn de weer berichten niet zoals ik het liefst zou willen.
Je hebt nog even om je klaar te maken voor de zomer. Dat betekend dat je de komende dagen of weken wat calorieën kan verbranden. Wat daar bij kan helpen is het nummer ‘Oceans’ dat Cazzette samen met Leo Stannard en Dexter hebben gemaakt.

Nu wil ik niet zeggen dat je perse een sixpack moet hebben om zomer klaar te zijn. Want je hoeft niet slank te zijn, want ieder lichaam heeft zijn of haar charmes. Een goede conditie of lekker in je vel zitten is ook al genoeg om klaar te zijn voor de zomer.
Laat ik het hebben over het nummer ‘Oceans’ van Cazzette. Het gevoel dat ik krijg van dit nummer is een warme en zwoele zomeravond wanneer je in de auto zit. De ramen op en heerlijk naar muziek luisteren en genieten.

Dat gevoel is lekker om te hebben en dat kan je ook krijgen tijdens je workout. Ook al sta je op een loopband of ander apparaat los te gaan.
Natuurlijk is het niet relaxen wanneer je bezig bent om je conditie te verbeteren.
Daar heeft Cazzette ook een gedeelte voor. Want er zijn verschillende gedeeltes in het nummer ‘Oceans’ waar je los kan gaan.

De zanger die Cazzette heeft geholpen met het nummer is Leo Stannard.
Hij is al een aantal jaar bezig om zijn eigen muziek carrière van de grond te krijgen.
Dit gaat hem goed af, en hij bracht in 2014 zijn eerste EP Notions uit. De jonge singer-songwriter maakt gevoelige nummers met een verhaal. Daar hoort zijn gitaar ook (bijna) altijd bij.

Latest Reviews