Movie News: Channing Tatum in Smallfoot, Vervolg Murder On The Orient Express en Nederlandse Netflix serie Undercover

Mis de beste Movie News niet: Channing Tatum is een Yeti in Smallfoot, er komt een vervolg op Murder On The Orient Express en Netflix maakt een Nederlands/Vlaamse serie met de titel Undercover

Ik zeg bijna wekelijks dat de Movie News bomvol zit met de beste filmnieuws van de afgelopen week. Het is iedere week weer kijken wat het beste en ook leukste filmnieuws is om te delen. Dit keer een Movie News waar voor een groot deel een Nederlands tintje aan zit.
Zoals Channing Tatum is de stem van een Yeti in de animatie film Smallfoot. Verder is er een vervolg van Murder On The Orient Express op komt. En Netflix is druk bezig met de eerste Nederlandse en Vlaamse serie Undercover.

Vorige week zat er in de Movie News: Komt er een Super Mario film aan? Krijg Prince Charming een solo film, en de teaser trailers van Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald en The Incredibles 2 kwamen uit. Nog niet gelezen? Geen probleem, klik op de link hierboven en je kan het alsnog gaan lezen.

Channing Tatum is de stem van de Yeti in de animatie film Smallfoot

Er worden al jaren verhalen verteld over wezens die wel of niet zouden bestaan. Bigfoot is daar één van, alleen ligt de focus op de nieuwe animatie film Smallfoot op de mens. Want de hoe gevaarlijk zijn de kleine wezens? Channing Tatum spreekt de stem in van de jonge Yeti Migo. Hij is niet als enige bekende een stem voor zijn rekening nemen. Want James Worden, Zendaya, Common, Gina Rodriguez en Danny Divito zal je eind volgend jaar gaan horen in Smallfoot.

Een sterrencast die er voor moet zorgen dat jij naar de bioscoop gaat. Er is een kleine teaser uit die je op een grappige manier kennis laten maken met de bijzondere wereld. Een film van de studio die The LEGO Movie maar ook Storks bracht. Dat betekend veel humor en goede animatie.

Er wordt hard gewerkt aan het vervolg van Murder On The Orient Express

Vervolg voor Murder On The Orient Express
Bron: NerdReactor.com

Mocht je fan zijn van de film Murder On The Orient Express dan is er goed nieuws. Want er komt een vervolg, het boek Death On The Nile wordt voor de tweede keer verfilmd. Dit keer zal het mysterie niet plaatsvinden in en rondom de trein, maar op een cruise. De script schrijver Michael Green keert terug en zal zich gaan storten op het nieuwe script.

Het boek met de gelijknamige titel kwam in 1937 uit en op een cruise in Egypte stuit detective Poirot op een liefde dat dodelijk afloopt. Als de omgeving goed gebruikt wordt kan het een verassende film zijn. Wanneer 20th Century Fox de film naar de bioscoop laat draaien is nog onbekend. Ga er maar vanuit dat het 2019 of zelfs 2020 gaat worden.

Netflix maakt de eerste Nederlands/Vlaamse serie Undercover

Nederlands/Vlaamse Netflix serie Undercover
Bron: Netflix / Netflix-Nederland.nl

Eindelijk is het zover, Netflix gaat een Nederlands/Vlaamse serie maken. In Undercover zijn onder andere Anna Drijver, Frank Lammers, Elise Schaap, Tom Waes, Raymond Thiry, Tim Haars en Huub Smit te zien. In 2019 zal de serie op Netflix komen te staan. Het verhaal van Undercover is als volgt:

Ferry Bouman, één van​​ de​ grootste​​ xtc-producenten​​ in​​ de​​ wereld. Hij heeft een fijn leven in zijn villa op de grens van​ België​​ en​ Nederland.​ Dit​​ comfortabele​ bestaan​ verandert​ echter​ drastisch​ wanneer​ twee​ undercoveragenten​ zijn territorium​​ betreden om​ zo​ zijn​ leven​ te​ infiltreren​ en​​ het​ netwerk​ op​ te​ rollen.

De fictieve misdaadserie is gebaseerd op ware gebeurtenissen. VRT, productiebedrijf De Mensen en Dutch Filmworks werken samen om de serie zo goed mogelijk te maken. Naast het wereldwijd uitrollen van de serie wordt het in Frankrijk, Oostenrijk,​ België,​ Duitsland,​ Oostenrijk​ en​ Zwitserland​ ook bij lokale zenders uitgezonden.

Latest Reviews

Ook interessant
Vier kerst 2019 met Disney Plus