Source: Independent Films & Filmdepot | Chaos Walking

Chaos Walking Trailer

Laat de uitgestelde film en Chaos Walking trailer een film zien wat het wachten waard is?

Regisseur Doug Liman heeft een aantal film klappers op zijn naam staan. Waardoor bepaalde verwachtingen komen met een nieuwe film titel. Er is lang en hard gewerkt aan de nieuwe film. Bekijk hieronder de ‘Chaos Walking trailer’. Waarin de bekende gezichten van Tom Holland, Daisy Ridley, Nick Jonas en Mads Mikkelsen in te zien zijn.

In een niet al te verre toekomst, ontdekt Todd Hewitt het mysterieuze meisje Viola dat op zijn planeet is gecrasht. Op deze planeet zijn alle vrouwen verdwenen en worden de mannen geteisterd door ‘The Noise’ – een kracht die ervoor zorgt dat alle gedachten van mannen voor iedereen te horen zijn. In deze gevaarlijke wereld wordt Viola’s leven bedreigd en Todd belooft haar te beschermen. Hiervoor zal hij zijn eigen innerlijke kracht moeten ontdekken en de duistere geheimen van zijn planeet moeten ontrafelen.

De film en de ‘Chaos Walking trailer’ komen niet uit de lucht vallen. Een aantal jaar geleden hebben Tom Holland, Daisy Ridley en de rest van de cast de filmopnames gehad. Om precies te zijn in 2017. In de tussentijd hebben de makers er alles aan gedaan om de film zo goed mogelijk te maken. Alleen was Lionsgate niet direct positief, waardoor er een aantal reshoots zijn geweest.

De makers hebben een hele hoop informatie in de trailer gestopt

Laat de uitgestelde film en Chaos Walking trailer een film zien wat het wachten waard is?
Source: GIPHY Chaos Walking | Chaos Walking

Na de vele veranderingen is het tijd om de film in de bioscoop te lanceren. Ik heb de ‘Chaos Walking Trailer’ gezien en ik kreeg een hele hoop informatie. Om te snappen wat de trailer wilde overbrengen, moest ik het meerdere keren bekijken. Het is niet gek dat er een hoop in een film of nu in een trailer wordt gestopt.

Het verhaal komt namelijk uit het boek ‘The Knife of Never Letting Go’ en is geschreven door Patrick Ness. Vandaag de dag is een serie maken niet iets wat gek klinkt. Met een stapel aan verhaal elementen en effecten, had dit verhaal prima op een Netflix of Amazon Prime Video gekund.

Waardoor de makers meer tijd hebben om alles rustig aan de kijker uit te leggen. Al komt het voor nu zo over, dat hoeft 4 februari 2021 niet zo te zijn. De makers hebben gelukkig goed op de CGI en effecten gekeken. Dat is namelijk van top kwaliteit. De acteurs Tom Holland en Daisy Ridley laten nu een rol zien, waarin ik beide nog niet heb gezien.

Latest Reviews