Bron: © 2019 CTMG, Inc. All Rights Reserved & Filmdepot | Charlies Angels

Charlies Angels Trailer

De Angels zijn terug voor keiharde actie!

De vechtende angels zijn terug in de nieuwe Charlies Angels trailer

Aan het begin van de jaren 2000 werd de bekende actie serie nieuw leven ingeblazen, in een frisse film versie waar Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu de frontvrouwen speelde. Er is flink wat tijd voorbij gegaan en volgens Sony Pictures de perfecte tijd om met een nieuwe reeks te komen. Dus ook om de ‘Charlies Angels trailer’ te lanceren.

De eerste film van de nieuwe reeks wordt geregisseerd door niemand minder dan Elizabeth Banks. Zij was ook verantwoordelijk voor de drie ‘Pitch Perfect’ films. Om de grote veranderingen te laten zien aan het grote publiek is de eerste officiële trailer online gezet. Zorgt dit voor een goede start van de reboot? Hieronder ga ik in op meest opvallende elementen van de trailer.

Laat ik beginnen met de muzikale ondersteuning. Je hoort de stem van Ariana Grande door de verschillende actie scenes heen galmen. Alleen worden de krachten gebundeld voor de gehele film. Dan ga je naast Ariana Grande, Miley Cyrus en Lana Del Rey horen. Een perfecte combinatie wat voor de nodige vuurwerk kan gaan zorgen.

Daar blijft het niet bij, want Elizabeth Banks heeft het gehele project naar zich toe getrokken. Zij is niet alleen verantwoordelijk voor de regie, maar aan het eind van de ‘Charlies Angels trailer’ zie je dat zij ook het script heeft geschreven. Waardoor er een grote verantwoordelijkheid bij de actrice, regisseuse en script schrijfster komt te liggen.

De bekende franchise heeft een aantal nieuwe gezichten

De bekende franchise heeft een aantal nieuwe gezichten
Bron: © 2019 CTMG, Inc. All Rights Reserved & Filmdepot | Charlies Angels

Ook is er een grote rol voor Elizabeth weggelegd, naast de andere gezichten: Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska. Kristen en Naomi zijn twee bekende gezichten. Die je van bekende films als ‘The Twilight’ en ‘Aladdin‘ kent. Voor Ella is dit haar mogelijke doorbraak, want op het internet kan ik alleen maar vinden dat zij in een aantal televisie series heeft gezeten. Over het algemeen waren het kleine rollen van één of twee afleveringen.

Mijn aandacht tijdens het kijken gaat toch naar Kristen toe, zij weet met haar verschillende looks de camera naar haar toe te krijgen. Met deze nieuwe film, hoop ik dat Kristen weer in de spotlight komt. Want de afgelopen tijd was zij vooral te zien in kleinere films of rollen. Daarnaast heeft Naomi Scott ook het nodige te bewijzen. Haar rol in de ‘Power Rangers‘ film zorgde niet voor een klapper van een film. Met haar laatste film scoort zij wel, en nu moet zij laten zien dat mensen ook voor Naomi naar de bioscoop willen gaan.

Zo’n negentien jaar geleden had de nieuwe versie een lichtelijke feministische ondertoon, en na het zien van de ‘Charlies Angels trailer’ ligt het er dit keer dik boven op. Zeker nu Elizabeth de rol van ‘Bosley’ zich toe geëigend heeft. Terwijl Patrick Stewart volgens het internet een karakter speelt met dezelfde titel?

Na het zien van de trailer hoopt Sony Pictures op een mogelijke filmhit

Na het zien van de trailer hoopt Sony Pictures op een mogelijke filmhit
Bron: © 2019 CTMG, Inc. All Rights Reserved & Filmdepot | Charlies Angels

Ik snap dat je als studio anno 2019 er niet meer omheen kan, toch heb ik het gevoel dat er een hele specifieke doelgroep wordt aangesproken. Ook al probeert men wel voor diversiteit van verschillende type vrouwen te gaan. Terwijl ik jaren geleden het gevoel had, dat het om het totaal plaatje ging. Hopelijk schrikt het mensen niet af om toch naar de bioscoop te gaan.

Mij heeft Sony Pictures weten te overtuigen om naar de bioscoop te gaan. Of meerdere mensen gaan is nog de vraag. Voor de filmstudio hangt er toch veel vanaf, nu een andere grote franchise niet het gewenste resultaat laat zien. Zorgt de ‘Charlies Angels trailer’ voor een hit? Of komt de film achter ‘Men in Black: International‘ te staan?

Latest Reviews