Bron: Dutch Filmworks & Filmdepot | Child's Play

Child’s Play Trailer

Chucky komt opnieuw naar de bioscoop, maar weet de Child’s Play Trailer genoeg indruk te maken?

Chucky komt opnieuw naar de bioscoop, maar weet de Child's Play Trailer genoeg indruk te maken?
Bron: Dutch Filmworks & Filmdepot | Child’s Play

Sinds de jaren ’80 weet de horror pop Chucky de stuipen op het lijf te jagen. In de jaren die daarna kwamen wist de franchise te blijven bestaan. Alleen moesten de fans het doen met films die direct naar videoband of dvd gingen. Orion Pictures, een dochter bedrijf van MGM Studio’s, vond het tijd voor een nieuwe update. De ‘Child’s Play Trailer’ is uit en daar wordt steeds meer duidelijk over de grote veranderingen. Want zij kunnen het verhaal niet één op één knippen en plakken.

Met de lancering van ‘Child’s Play Trailer’, wordt ook duidelijk dat niet alleen de uiterlijk van Chucky een flinke update heeft gehad. De acteur die de stem inspreekt is ook veranderd. Want niemand minder dan Star Wars ster Mark Hamill zal zich gaan storten in de bekende horror franchise. Dit keer is het geen bezeten pop die voor de nodige moorden zorgt.

In de reboot en in de ‘Child’s Play Trailer’ wordt duidelijk dat de kwaadaardige pop producten van een bepaald merk kan beïnvloeden. In de 1988 versie wordt de ziel van een moordenaar in een pop gestopt. Waardoor het een bovennatuurlijke touch krijgt. Dat is in dit deel niet opnieuw gebruikt. De makers hebben gekozen voor een moderne twist. Dat meer past in de tijd van nu.

De die hard Chucky fans krijgen te maken met een totaal nieuwe franchise

Voor de die hard fans is het lastig om achter de reboot te gaan staan. Zeker omdat de oude reeks als een serie verder gaat. Nu ben ik bekend met de horror franchise, alleen geen die hard fan. Het wordt voor mij lastig om zonder enig vooroordeel naar de nieuwe film te kijken. Want ik woon namelijk samen met een die hard fan, en hij vind de nieuwe Chucky er niet uit zien.

Hij snapt gelukkig wel dt de franchise een update nodig had, om interessant te blijven voor een groter publiek. Na het zien van de ‘Child’s Play Trailer’ ben ik niet helemaal overtuigd over wat de franchise vanaf 20 juni gaat bieden. De eerste beelden zijn op sommige punten eng, maar het komt nog al rommelig over. Deze serie lijkt zichzelf te serieus te nemen, terwijl de vorige reeks de nodige humor en zelfspot had.

Waardoor ik zou snappen dat mensen heel snel afhaken. Het is voor Orion Pictures een grote gok om dit opnieuw te gaan uitbrengen. De gedachten en ideeën zijn goed. Het is alleen de vraag hoe het geheel wordt uitgevoerd. Het is nog even afwachten, want de film komt later dit jaar uitgebracht.

Latest Reviews

Ook interessant
This made my day music
Amaal Nuux – Who Are We