Bron: Netflix | Chilling Adventures of Sabrina - Part 2

Chilling Adventures of Sabrina – Part 2 Trailer

Het wachten wordt beloond, want de Chilling Adventures of Sabrina – Part 2 trailer is uit!

Het wachten wordt beloond, want de Chilling Adventures of Sabrina - Part 2 trailer is uit!
Bron: Jeff Weddell & Netflix | Chilling Adventures of Sabrina – Part 2

Netflix heeft er goed aan gedaan om de jaren ’90 serie ‘Sabrina the Teenage Witch’ op een andere manier terug te brengen naar de streamingdienst. Het eerste seizoen en de kerstspecial waren een groot succes. Om de kijker voor te bereiden op het tweede seizoen werd de ‘Chilling Adventure of Sabrina – Part 2 trailer’ gelanceerd. Weet de dienst de kijker enthousiast te krijgen? Hieronder de mogelijkheden van het seizoen, plus mijn mening over de beelden.

Wat mij tot nu toe niet was opgevallen, was dat de serie voor volwassen kijkers is bedoeld. Wanneer de ‘Chilling Adventures of Sabrina – Part 2 trailer’ begint, worden de kijkwijzer tekens in beeld gebracht. Waar het teken’16 jaar en ouder’ ook tussen staat. In het algemeen lijkt de serie het pad te volgen was het eerder in 2018 is begonnen. Het is donker, en dat wordt het komende seizoen alleen maar meer.

Dat maakt mij enthousiast voor seizoen 2, en natuurlijk 5 april. Dan komt het tweede seizoen uit. Waar Sabrina in het eerste seizoen vol twijfels zat en vragen zat, lijkt het in de ‘Chilling Adventures of Sabrina – Part 2 trailer’ dat zij haar magische en donkere kant heeft omarmt.

In het eerste seizoen waren er een aantal scenes waarbij ik soms geshockt achter bleef. Voor het tweede seizoen moet ik die scenes in mijn achterhoofd houden. Want de makers lijken daar de inspiratie vandaan te halen. Van vreemde feesten, waarbij de tieners bijna naakt tegen elkaar aan staan te dansen, mensen die uit de dood opstaan of worden afgeslacht.

De trailer van seizoen twee laat de donkere kant van Sabrina zien

De trailer van seizoen twee laat de donkere kant van Sabrina zien
Bron: Jeff Weddell & Netflix | Chilling Adventures of Sabrina – Part 2

Het klink alsof ik niet naar de serie durf te kijken, toch vond ik het geweldig om naar te kijken. Ik kan niet wachten tot dat de horror elementen meer naar voren gaan komen. Bij mij draait het vooral om de scenes waarbij Sabrina haar donkere kant naar voren komt. Toch lijkt zij haar goede kant niet uit het oog te verliezen, want zij wilt de donkere kant gebruiken om andere op een goede manier te helpen.

Naar mijn idee heb ik een goede indruk gekregen met het uitkomen van de ‘Chilling Adventures of Sabrina – Part 2 trailer’. De humor komt er lichtelijk in terug. En alle bekende karakters zijn weer van te partij. Daarbij lijkt de liefde tussen Harvey en Sabrina nog steeds te bestaan. Ook al lijkt Sabrina niet vies te zijn van was geflirt met andere. Al met al kan ik niet wachten tot dat het tweede seizoen online staat. Ga jij kijken? Wat vond jij het leukste moment van de trailer? Laat het hieronder in een reactie achter.

Latest Reviews