Bron: Diyah Pera & Netflix | Chilling Adventures of Sabrina

Chilling Adventures of Sabrina Teaser Trailer

De teenage witch is volwassen geworden in Chilling Adventures of Sabrina teaser trailer

De teenage witch is volwassen geworden in Chilling Adventures of Sabrina teaser trailer
Bron: Diyah Pera & Netflix | Chilling Adventures of Sabrina

Voor vele zal de ‘Chilling Adventures of Sabrina teaser trailer’ een hele verandering zijn hoe de nieuwe Netflix serie omgaat met de bekende ‘teenage witch’. Voor de wat oudere lezer van dit bericht zal de Nickelodeon serie ‘Sabrina the Teenage Witch’ nog vers in het geheugen liggen.

Het werd later op de avond uitgezonden, waarin je zag hoe een tiener omging met het dagelijks leven en haar magische krachten. Van 1996 tot en met 2002 werd de serie uitgezonden. En heeft in vergelijking met de ‘Chilling Adventures of Sabrina’ een komische en hele lichte toon. Daar zal later dit jaar verandering in komen. Want vanaf 27 oktober komt Netflix met deze serie.

Naast de bekende serie van de jaren ’90, zijn er ook animatie serie en films geweest. Die zelfs zover terug gaan dat het in de jaren ’70 werd uitgezonden. Alle series en films haalde de informatie uit de stripboeken die van Sabrina zijn uitgekomen. Want de ‘Archie Comics’ worden al jaren gemaakt. En het is tijd om deze serie nieuw leven in te blazen. Met het succes van ‘Riverdale‘ kan het jongere zusje niet achterblijven.

De teenage witch is volwassen geworden in Chilling Adventures of Sabrina teaser trailer
Bron: Diyah Pera & Netflix | Chilling Adventures of Sabrina

In eerste instantie zou deze serie uit worden gezonden bij CW, om daar naast de hitserie ‘Riverdale’ te worden uitgezonden. Daar stak Netflix een stokje voor en bestelde twee seizoenen. Bereid je met de ‘Chilling Adventures of Sabrina teaser trailer’ en later dit jaar voor op twee krankzinnige en griezelige seizoenen. Toch denk ik dat dit pas het begin is. Want er zit een grote kans in dat er een cross over aflevering of zelfs seizoen aan zit te komen.

In de Chilling Adventures of Sabrina teaser trailer is niets over van de komische toon van de jaren ’90

In 2015 is er een stripboek uit gekomen onder de titel ‘New Riverdale’ waar de connecties tussen Sabrina en de karakters Archie, Jughead, Reggie en Betty aanwezig waren. De magische tiener was te zien in drie nummers van de stripboeken. Voor de makers kan dat reden genoeg zijn om een cross-over te maken. De president van CW, Mark Pedowitz liet weten dat er voorlopig geen plannen zijn voor een cross-over.

Als je naar de ‘Chilling Adventures of Sabrina teaser trailer’ kijkt merk je direct dat de uitvoerende producenten van ‘Riverdale’ erachter zitten. Want de toon en sfeer hebben heel veel overeenkomsten met het tweede seizoen en beelden van het derde seizoen. Ook komen de karakters van hetzelfde bedrijf dat de stripboeken maakte, namelijk ‘Archie Comics’.

In de Chilling Adventures of Sabrina teaser trailer is niets over van de komische toon van de jaren '90
Bron: Diyah Pera & Netflix | Chilling Adventures of Sabrina

Maar het is eerst tijd voor aparte seizoenen die je beide op Netflix kan gaan kijken. De één wekelijks en de ander in één keer. Er is weinig voor komedie in de ‘Chilling Adventures of Sabrina teaser trailer’. Juist de duistere kant lijkt de overhand te hebben, en is niet van plan om terug te keren. Zelf liet Netflix het volgende los over de nieuwe serie:

The Chilling Adventures of Sabrina vertelt het verhaal van Sabrina Spellman, een tienermeisje dat half heks en half mens is. Ze heeft haar hele leven uitgekeken naar haar 16e verjaardag, maar boze krachten dwingen haar om te kiezen tussen het pad van het licht en het pad van de nacht.

Latest Reviews

Ook interessant
Fugees – Killing Me Softly With His Song