Chloe Bodur – Glory

Het nieuwe jaar begin je relaxt nadat je hebt geluisterd naar ‘Glory’ van Chloe Bodur

Chloe Bodur - Glory

De jonge zangeres Chloe Bodur weet op haar negentiende indruk te maken met de eerste single ‘Glory’ dat zij heeft gemaakt en uitgebracht. De aandacht wordt al getrokken omdat de zangeres door ‘Live Nation’s One’s To Watch’ in de spotlight is gezet met haar prachtige stem en single. Het komt heel erg over als een zangeres met rokerige vocalen en dat is bij de soul, jazz en funky muziek gezet. Iets wat heel goed matcht om gevoel maar vooral sfeer neer te kunnen zetten.

Niemand minder dan JD.Reid heeft de eerste single geproduceerd. Hij heeft voor die tijd muziek gemaakt voor Mabel, Katy B, Sinead Harnett en D Double E. Een andere plek waar de single al onder de aandacht kwam is de Huffington Post. Ook was het de ‘Track Of The Day’ bij verschillende BBC Introducing zenders. De zender waar het nummer heel goed bij past is Jazz FM. Want daar komt de muziek bij de mensen die al bekend zijn met de sound. En liefhebbers zijn van de jazz, soul en funk muziek.

Zangeres Chloe Bodur is 19 jaar oud en komt uit Noord West London. De zangeres weet met haar stem en muziek verschillende stijlen samen te voegen. Waarmee zij het voor elkaar krijgt om haar geluid onderscheidend te maken. De teksten van de sing- en songwriter zijn emotioneel, rauw, en zonder er doekjes om te winden. Je krijgt de waarheid van de zangeres en dat komt heel goed tot zijn recht bij de eerste single ‘Glory’.

Zangeres Chloe Bodur heeft een doel met haar muziek, en daar laat zij haar stem goed voor horen!

De platenmaatschappij QM Records wilde maar al te graag samenwerken. zij hebben de eerste single uitgebracht en de verwachtingen zijn dat de single snel over de hele wereld zal gaan verspreiden. De zangeres Chloe Bodur verteld zelf over de single: ‘De single ‘Glory’ was eerst geschreven als gedicht. Het onderwerp van de single is het vinden van liefde in jezelf en in de ander. En alles wat daarin samenhangt.

De eerste single begint met funky gitaar riffs, en ebt daarna over naar de prachtige rokerige stem van de zangeres. Verder hoor je de drums en andere jazz melodieën. Wat een hele eer is voor Chloe Bodur is dat zij de eer had om de single in de beroemde AbbeyRoad Studios op te nemen. Een bekende producer Alex Gordon heeft haar daar bij geholpen. De producer werkte eerder met The Kooks, Raye, Sigrid en Circa Waves.

Wat Chloe Bodur probeert met haar muziek is andere jongere te inspireren om hun hart en gevoel te gaan volgen. Mensen met een gemengde achtergrond moeten er hard voor knokken om dezelfde dromen en doelen. Want de vooroordelen zijn en blijven er helaas zijn. Als vrouw met een gemengde achtergrond heeft Chloe er hard voor geknokt en wilt een voorbeeld zijn voor andere. Dat doet zij heel erg goed. Een jonge vrouw met een stem die zij laat horen. Van Chloe Bodur gaan wij nog heel veel horen.

Latest Reviews

Ook interessant
Uptempo Christmas
Barbra Streisand – Jingle Bells?