Is Christina Aguilera klaar voor haar comeback?

Is Christina Aguilera klaar voor een groots comeback?

Christina Aguilera
Bron: ETOnline.com | Christina Aguilera

Christina Aguilera is er wat muziek betreft een geruime tijd uit geweest. Er is geen nieuwe muziek uitgebracht. maar de afgelopen jaren was de zangeres vooral te zien als coach bij The Voice van Amerika. Tussen de bedrijven door was zij bezig met het vertellen dat er hard werd gewerkt aan nieuwe muziek. En dat het eraan kwam.

Niets is minder waar, maar is zij wel klaar voor haar comeback? Dat was vraag die ik aan mezelf stelde. Omdat zij eind november/ begin december op Instagram foto’s plaatsten met mensen met wie zij aan muziek werkte. Lijkt het erop dat het er echt aan zit te komen. En een aantal dingen die zijn gebeurd in de media lijken heel goed te zijn gepland. Laat ik het kort hebben over de foto’s en hints die op Instagram werden geplaatst.

Daar had ik al eens over geschreven. Zij maakte de fans gelukkig door te laten weten met dat zij met de ‘familie’ bezig was in de studio. Genoeg bewijs om te laten merken dat er iets aan zit te komen.

Christina Aguilera is de afgelopen tijd vaak in de media te zien

Daarnaast is zij de afgelopen tijd in twee programma’s te zien geweest. Waardoor er over haar werd gesproken op de sociale media. Zij was een gast bij een optreden in ‘Lip Sync Battle’ (de trailer hierboven bij 0:33 minuten) en was een gast jurylid bij ‘Rupaul’s Drag Race’. Waar zij haar glamour kant liet zien. Van een roze pruik tot en met een prachtige jurk. Daar bleef het niet bij, want zij deed een boekje open over haar ex. Waar zij een nummer over had geschreven. En dat werd (natuurlijk) meteen opgepakt en op de nieuws sites geplaatst.

Maar voor mij lijkt Christina Aguilera echt klaar te zijn voor een comeback, omdat zij op de cover van ‘Paper Magazine’ stond. Met een look dat haar heel goed staat, maar niet direct van haar zou verwachten. Het is naturel en op een manier dat haar super goed staat. En zij legde uit dat zij op een plek in haar leven is gekomen waarbij zij alle hysterie van make-up en looks kan weghalen. Zodat zij kan genieten van wie Christina Aguilera is en de rauwe schoonheid kan laten zien.

Christina Aguilera / Paper Magazine
Bron: Paper Magazine | Christina Aguilera

Hiermee wilt zij duidelijk maken wat voor entertainer zij is. Met ieder album laat Christina Aguilera een kant van zichzelf zien die je nog niet kende. Zij houdt van experimenteren met make-up, haar en looks. Zij is en blijft een vrouw. Met de foto’s die in Paper Magazine te zien waren wilt zij de boodschap over brengen, dat je als vrouw moet blijven experimenteren. Het maakt niet uit wat anderen zeggen of vinden. Zolang jij maar gelukkig bent, dat is het belangrijkste!

Het hinten naar nieuwe muziek mag wat mij betreft direct stoppen. Kom met een teaser, datum of een single Christina Aguilera! Want het is de hoogste tijd om het uit te gaan brengen. Het is nu een kwestie van afwachten hoe en wanneer zij de single en daarna het album gaat uitrollen.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Latest Reviews