Movie Trailers

Christopher Robin Teaser Trailer

Movie Trailers

Winnie The Pooh komt tot leven in de Christopher Robin teaser trailer

Bron: Christopher Robin Teaser Trailer & Disney
Bron: Christopher Robin Teaser Trailer & Disney

Geen animatie film of serie komt links te liggen als het gaat om een vertaling naar een live action versie. Dat is ook het geval met Winnie The Pooh in de Christopher Robin teaser trailer. Disney lanceerde eerder deze week de teaser trailer van onder andere: ‘Mary Poppins Returns‘ en ‘Ralph Breaks The Internet‘.

Het verhaal is dat Christopher Robin is opgegroeid en zijn vrienden uit het bekende bos niet zoveel aandacht meer heeft geschonken. Daar komt verandering in wanneer Winnie The Pooh en zijn vrienden het tijd vinden om de volwassen versie, van de vriend die zij ooit kende op te zoeken. Want het geluk en genieten zit er niet meer in. Alles staat in het teken van werken, werken en nog eens werken.

Het lijkt een terugkerend thema te zijn van Disney, alleen kan de aanleiding bij de verschillende films anders zijn. Er wordt online al heel veel gesproken over de live action versie van Winnie The Pooh. Want doet Disney er wel goed aan om hem zo te maken, dat hij op een hele klassieke beer lijkt?

Is de klassieke Winnie The Pooh uit de Christopher Robin teaser trailer een goed idee?

Bron: Christopher Robin Teaser Trailer & Disney

Als je na gaat dat Winnie The Pooh een merk is dat je terug ziet in de verschillende Disney parken, merchandise en in de talloze films. Maar wat verkoopt het beste? Ik denk niet de versie die je in de Christopher Robin teaser trailer ziet. Ook de mond lijkt raar te zijn geanimeerd. Misschien komt daar nog verandering in. Maar in de teaser kwam het over alsof hij zijn mond niet goed open kon krijgen. En de woorden er een vreemd uitkwamen.

Het uiteindelijke resultaat kan je vanaf 2 augustus in de Nederlandse bioscoop terug gaan zien, en ben heel benieuwd hoe goed de film het gaat doen. Want op het eerste gezicht heel het qua sfeer heel veel weg van de live action ‘Paddington’. Het komt heel Brits over dat is voor mij heel positief. Niemand minder dan Ewan McGregor is te zien als de volwassen vriend Christopher Robin. De stem van Winnie The Pooh wordt ingesproken door Jim Cummings. Hij doet dat al jaren bij de verschillende animaties films en series.

Latest Reviews

Ook interessant
Documentaire
Kijk achter de schermen met deze documentaires