Christopher Robin Trailer

Winnie The Pooh en zijn vrienden zijn te zien in de Christopher Robin trailer

Christopher Robin Movie Poster
Bron: Disney & Filmdepot | Christopher Robin

Zo’n twee maanden geleden wist Disney ons te verrassen met een teaser van de binnenkort uitkomende live action versie van Winnie The Pooh. Om meer te laten zien dan alleen de volwassen geworden Christopher en Winnie The Pooh is er de ‘Christopher Robin trailer’ uitgekomen.

Daarin zie je dat de oude vrienden elkaar niet in de steek laten. Want Winnie The Pooh en zijn vrienden hebben help nodig en dan kan de volwassen geworden vriend niet thuis blijven. Want hij keert terug naar het bos waar het jaren geleden allemaal begon. Het eerste moment waarop hij terug keert wordt er een opmerking gemaakt dat je direct herkent. Hij zit vast en Winnie The Pooh vraagt of Christopher te veel honing heeft gegeten.

Een referentie naar het oude en klassieke verhaal dat Winnie The Pooh zelf vast zat omdat hij te veel honing had gegeten. Toen de teaser uitkwam was ik niet heel positief over Winnie The Pooh. Hij zag eruit als een versleten beer. De andere knuffels uit het bos zien er een stuk beter uit. Je ziet verschil tussen de jonge en oude knuffeldieren. Het zijn klassieke figuren en zijn heel goed geanimeerd.

Christopher Robin Trailer
Bron: GIPHY | Christopher Robin

Als je naar één van de oude Winnie The Pooh films kijkt zie je dat de makers van de binnenkort uitkomende film daar inspiratie uit hebben gehaald. Wat de makers van de ‘Christopher Robin trailer’ heel goed hebben gedaan is het klassieke gevoel terug brengen. Een typisch Engels gevoel dat ik ook kreeg van ‘Paddington‘.

De ‘Christopher Robin trailer’ brengt een nostalgisch gevoel met zich mee, en een schattigheid van Winnie The Pooh. Hij wilt samen met zijn vrienden het genieten van de belangrijke momenten terug brengen in het leven van zijn vriend Christopher. Zoals tijd met het gezin doorbrengen in plaats van alleen met het werk bezig te zijn.

Latest Reviews