Clark Zhu met de beste trailers in Moving Pictures 2017

Trailer editor Clark Zhu krijgt het weet voor elkaar met Moving Pictures 2017, zie hier het resultaat

Filmstudent en tevens freelance film trailer editor Clark zhu weet voor de tweede keer op rij de aandacht te trekken. Hij zette de video Moving Pictures 2017 online. Een video waar hij de beste trailers van het afgelopen jaar in verwerkte.

Op YouTube en Vimeo zet Clark Zhu meer dan alleen de beste trailers van het afgelopen jaar online. Hij is als freelance editor betrokken bij een hele hoop films. Daar mag hij een trailer voor maken die op televisie en het internet te zien zijn. Als je naast de Moving Pictures 2017 ook televisie spots wilt zien van onder andere Wonder Woman, IT en Ghost In The Shell dan moet je naar zijn YouTube account gaan.

In de acht minuut durende video heeft hij het voor elkaar gekregen om meer dan 230 trailers te verwerken. Een hele knappe prestatie, dat zijn er meer dan de Moving Pictures 2016. Clark Zhu heeft er meer dan vijf maanden aan gewerkt om met dit eind resultaat te komen. Er zit heel veel tijd, energie maar vooral liefde in verwerkt. Je merkt aan het resultaat dat Clark Zhu voor het beste gaat.

Met Moving Pictures 2017 laat Clark Zhu zien wat de beste trailers van het afgelopen jaar waren

Het resultaat mag er wezen alleen heb ik wel zo mijn vraagtekens bij een aantal trailers die erin zitten. Want die kwamen dit jaar niet uit maar vorig jaar kf zelfs dat jaar ervoor. Leuk dat het in de Moving Pictures 2017 zit, alleen hoort het officieel niet bij dit jaar. Dat mag de pret niet drukken, het is een kleine kanttekening.

Het is de derde keer op rij dat Clark Zhu een mashup maakt van de filmtrailers die in een jaar uitkwamen. In 2015 begon hij en met de jaren wordt hij beter. Vorig jaar deelde ik de mashup van 2016. En dat blijft tot op de dag van vandaag een steengoede mashup. Laat het afgelopen jaar voorbij gaan aan de hand van moving Pictures 2017.

Latest Reviews

Ook interessant
Movie by Candlelight #3