Bron: Clark Zhu | Moving Pictures 2018

Clark Zhu lanceert de Moving Pictures 2018 Movie Trailer

De mash-up van trailers is uit, Clark Zhu lanceerde Moving Pictures 2018

Als het op trailers aankomt, weet Clark Zhu de ultieme trailer te maken. In Moving Pictures 2018, weet hij de beste trailers van het afgelopen jaar vast te leggen. Komt de naam je bekend voor, dat kan zeker. Want het is niet de eerste keer dat Clark een mashup maakt van trailers. In 2016 en een jaar later 2017 wist hij ook te laten zien wat hij met de trailers van dat jaar te kunnen.

Wat ik zo goed vind aan de ‘Moving Pictures 2018’ is dat het een totaal pakket is dat je krijgt te zien. Vanaf het eerste moment krijg je actie, drama, en emotie. Het is geen mengelmoes van verschillende films, ook al lijkt dat in eerste instantie wel het geval te zijn. Wat Clark hel goed heeft gedaan, is dat hij de bijna zeven minuut durende video in blokken heeft verdeeld.

Je krijg in ‘Part one’ te maken met het enthousiast maken van de mensen of in dit geval de kijker. Daarin krijg je onder andere de films ‘Creed 2’, ‘Aquaman‘, ‘Bohemian Rhapsody‘ en ‘First Man‘ te zien. Het gaat vooral om de grote trailers die voor veel gesprekstof wisten te zorgen. Dit is pas de start van ‘Moving Pictures 2018’ er zijn nog een aantal delen te gaan.

In ‘Part two’ krijg je te maken met de horror van het afgelopen jaar. In 2018 was horror enorm, de ene na de andere film werd gelanceerd en wist tot op zekere hoogte een grote hit te worden. De ene keer vonden de critici het geweldig en de andere keer werd de film omarmt door de bioscoopbezoeker. Daar blijft het niet bij, want het draait ook om de mysterie. Zoals in ‘Suspiria‘, ‘Slender Man‘, ‘Overlord‘ en ‘Halloween‘.

De vier delen van Moving Pictures 2018 nemen je mee door het jaar van de film

Tussen alle hysterie en actie is ‘Part three’ het gedeelte waar de rust wordt opgezocht. Er waren een aantal films die in ‘Moving Pictures 2018’ terecht zijn gekomen, die voor de nodige romantiek en kalmte zorgen. Het zijn film als ‘Boy Erased‘, ‘Green Book’ en ‘A Star Is Born‘. Zoals Clark Zhu het heeft geknipt, kan dat voor de nodige kippenvel zorgen en een brok in je keel. Ook al weet je dat de beelden niet bij elkaar horen. Het vormt een mash-up dat de emotie gemeen heeft.

Als ‘Moving Pictures 2018’ tot rust is gekomen, dan wordt de snelheid al snel verhoogd. Want de grote blockbusters sluiten het geheel af. Met actie scenes en bombastische muziek wordt er naar het slot toe gewerkt. Met ‘Bumblebee‘, ‘Mowgli‘, ‘A Wrinkle In Time‘, ‘Ready Player One‘, ‘Avengers: Infinity War‘ en ‘Jurassic World: Fallen Kingdom‘.

Welk gedeelte van ‘Moving Pictures 2018’ vindt jij het best? Laat het hieronder weten. Zit jou favoriete film van 2018 tussen de trailer der trailers? Er is genoeg om naar uit te kijken in 2019. Met als eind resultaat een nieuwe ‘Moving Pictures’ van Clark Zhu.

Latest Reviews