Bron: Clark Zhu | Moving Pictures 2019

Clark Zhu is terug met Moving Pictures 2019 de trailer Mashup

Trailer editor Clark Zhu is terug met de trailer mashup Moving Pictures 2019

Ieder jaar komt de periode van terug kijken eraan. Niet alleen op persoonlijk vlak maar ook als het op entertainment aan komt. Online vindt je de meeste geweldige en bijzondere Mash-ups. Waar de muziek en film van dat jaar in de spotlight wordt gezet. Dat doet Clark Zhu ook met een nieuwe Moving Pictures 2019. Waarin hij een mashup heeft gemaakt van de trailer die in 2019 zijn uitgekomen.

Toen ik Moving Pictures 2019 voor eerst zag, kreeg ik direct een weemoedig gevoel in mijn buik. Dat gebeurt er toch als je naar het verleden kijkt. Ieder jaar probeer je alles eruit te halen. Aan bepaalde momenten plak je automatisch muziek of een film aan vast. Je creëert een herinnering. En het afgelopen jaar kwam er genoeg uit om tig herinneringen te maken.

De drie minuut durende mashup bevat een hele lijst aan films. Gelukkig heb ik een groot gedeelte daarvan gezien. Waardoor het ook een feest der herkenning werd. Clark Zhu heeft de trailers geknipt en perfect aan elkaar geplakt. Dankzij het gebruik van bepaalde gesproken teksten, krijg je het gevoel dat je naar een mini film zit te kijken. Het bouwt op, van het ontdekken van iets tot aan het afscheid nemen.

Zal de 2019 versie het einde van een net ontstane traditie zijn?

Wat mij ook heel duidelijk werd, was het feit dat 2019 een jaar met veel ups en downs was. De filmwereld heeft geprobeerd om de filmkijker op vele vlakken te entertainen. Van superhelden tot aan arthouse films en van remakes tot en met lang verwachte vervolgen. Niets of niemand krijgt de garantie op succes. Waardoor je bijna een hit of miss spel kan gaan spelen tijdens het kijken naar Moving Pictures 2019.

Het blijft niet alleen bij de trailers van films die al zijn uitgekomen. Ook de films die nog uit moeten komen krijgen een waardige vermelding in Moving Pictures 2019.  Mocht je net als mij fan zijn geworden van het werk dat Clark Zhu laat zien? Dan moet ik je helaas teleur stellen. Zoals het er nu naar uit ziet zet de trailer editor een punt achter het project.

Hij heeft vijf jaar achter elkaar een Mash-up gemaakt van de trailer, en die op Youtube gezet. Alleen onder de video zette hij ‘One last time, pals… Thank you for your support for the past five years…’ Waardoor de kans groot is dat dit ook een afscheid is van een net ontstane traditie, dat aan het eind van het jaar online kwam.

In Klaus komen oude technieken en de moderne tijd samen
Volgende
Klaus Review

Latest Reviews

Ook interessant
Rupaul’s Drag Race All Stars 4 – LaLaPaRUza