New Movie Trailers

Coco, Red Sparrow, Tom Raider en All The Money In The World trailers

Er kwam een lading aan trailers uit en daar zaten die van Coco, Red Sparrow, Tomb Raider en All The Money In The World tussen

De komende tijd komen er heel veel films uit in de bioscoop. Daar horen trailers bij om de mensen enthousiast te maken. Heb je de data dat Coco, Red Sparrow, Tomb Raider en All The Money In The World in je agenda gezet? Want na het zien van de trailers kan je dat zeker gaan doen. Of het allemaal hits gaan worden in de bioscoop is nog de vraag. Dat is voor een later moment. Hieronder vindt je de trailers.

Mocht je behoefte hebben in meer trailers? De vorige keer liet ik de trailers van Mother!, Jungle en Insidious 4 zien. Niet gezien? Klik hier om naar het bericht toe te gaan en om de trailers te bekijken.

Coco – 29 november in de Nederlandse bioscoop


Pixar laat sinds lange tijd een originele en nieuwe animatie film in de bioscoop draaien. De voorgaande films die Pixar en Disney uitbrachten waren vervolgen op animatie films die jaren geleden waren uitgekomen. De één scoorde en de ander niet. Met Coco hoopt Pixar een nieuwe klapper te gaan maken, ook al ben ik fan van (bijna) alles wat Pixar tot nu toe heeft uitgebracht. Het onderwerp dat met deze animatie film wordt aangesneden kan bij sommige gevoelig liggen.

De dood en hiernamaals is niet het meest vrolijke onderwerp dat je in een animatie kan verwerken. Dat mag de pret niet drukken. Want een aantal jaar geleden kwam de film The Book of Life uit. Het was geen grote hit maar ik vond de animatie en verhaal geweldig. Niet zoals je standaard ziet van grote studio’s. Disney en Pixar zijn een hoop van plan en hopen met de officiële trailer de twijfelaars over de streep te trekken.


Red Sparrow – 1 maart in de Nederlandse bioscoop


Jennifer Lawrence heeft een bioscoop hit nodig om haar carriere te redden. De films waar zij de afgelopen jaren in te zien was waren geen grote klappers. Of er was heel veel te doen om het geld dat de actrice vroeg. Met Red Sparrow hoopt zij een andere kant van zichzelf te laten zien en dat maakt zij samen met The Hunger Games regisseur Francis Lawrence.

Als je een Marvel fan bent dan klinkt en ziet de trailer eruit als de basis van de vrouwelijke superheldin Black Widow. Zij had hetzelfde verhaal als dat Red Sparrow verteld alleen liet Marvel dat voorbij komen in flashbacks. Scarlett Johanson zal balen dat Jennifer Lawrence haar voor is om het verhaal te vertellen. De trailers ziet er goed uit en ik ben heel benieuwd hoe Jennifer samen met de regisseur de film zo goed mogelijk weet te maken.


Tomb Raider – 15 maart in de Nederlandse bioscoop


Tomb Raider had een aantal jaar geleden een make-over gekregen. Niet op het witte doek maar in de videogames. Het was een succes en dan kan een reboot van de films niet uitblijven. Er is gekozen voor een andere invalshoek en het sexy appeal dat Angelina Jolie laat zien is overboord gegooid.

Actrice Alicia Vikander neemt het stokje over en laat in de trailer zien wat zij kan. Zij was eerder in andere films als: Ex Machine, Seventh Son, The Danish Girl en Jason Bourne. Ik ben heel benieuwd hoe de film het gaat doen, het is nu alleen een kwestie van wachten. Want 15 maart draait de reboot van Tomb Raider in de Nederlandse bioscoop.


All The Money In The World – 11 januari in de Nederlandse bioscoop


Mark Wahlberg werd een tijd geleden uitgeroepen tot de best betaalde acteur van het afgelopen jaar. Hij is samen met een sterrencast te zien in het waargebeurde verhaal All The Money In The World. Een zestien jarige kleinzoon van een steenrijke zakenman wordt ontvoerd. De ontvoerders vragen een hele hoop geld en zouden na het ontvangen hem vrij laten. Wat zij niet verwachten is dat de zakenman en tevens opa geen geld wilt betalen voor zijn kleinzoon.

Wat de trailer al heel goed maakt is dat Kevin Spacey in een rol te zien is waar hij zo goed als onherkenbaar is. Hij speelt de grootvader. Dit keer kan je zonder House Of Cards in je achterhoofd te hebben kijken naar de acteer prestaties van de acteur. Vanaf 11 januari 2018 kan je de film in de bioscoop gaan bewonderen.
https://www.youtube.com/watch?v=6x62O8A8qHw

Latest Reviews

Ook interessant
New Movie Trailers
Hoe gaat de Marvel Cinematic Universe verder na Infinity War?