Bron: © 2019 CTMG, Inc. All Rights Reserved & Filmdepot | Connected

Connected Trailer

Verschillende generaties hebben technologie nodig in de Connected trailer

Het lijkt erop dat Sony Pictures Animation druk bezig is om de lijst met animatie films flink uit te breiden. Vanaf 7 oktober komt er namelijk een nieuwe titel bij. De ‘Connected trailer’ is gelanceerd en weet de vorige Sony Animation titels eer aan te doen. In dit blog bericht zal ik mijn mening over de binnenkort uitkomende film met je delen. Natuurlijk kan je hierboven zelf naar de trailer kijken. Laat jou mening onder het bericht achter. Want wil jij de film in de bioscoop gaan bewonderen?

Als je regelmatig naar films kijkt, dan weet je dat Hollywood een oud beeld graag in stand wilt houden. Zo krijg je vooral gezinnen en mensen te zien die het beste met elkaar voor hebben. Totaal niet bezig zijn met technologie en sociale media. Dat is natuurlijk niet zoals de wereld er vandaag de dag uit ziet.

Mensen zijn voortdurend bezig met de smartphones, vooral de meldingen die daarop te zien zijn. Want je wilt in contact blijven met wat er in de digitale wereld gebeurd. Daar lijkt de ‘Connected trailer’ op in te haken. Wat mij betreft is dit een perfect onderwerp om in een film te verwerken. Want dat kan een heel groot publiek aanspreken. Van jong tot oud publiek. Alleen heeft iedere generatie een andere kijk op de technologie.

Welke elementen van de Connected trailer kwamen bekend voor?

Welke elementen van de Connected trailer kwamen bekend voor?
Bron: © 2019 CTMG, Inc. All Rights Reserved & Filmdepot | Connected

In de ‘Connected trailer’ zie je de twee generaties tegenover elkaar staan. Vader Rick probeert het gezin bij elkaar te houden. Alleen willen de kinderen, Katie en Aaron en moeder ook het leven online vastleggen. Dit alles lijkt samen te komen wanneer het familie Mitchell op reis gaat. Dan proberen robots de wereld over te nemen. Ik heb het idee dat de twee verschillende generaties samen moeten komen om de wereld te redden.

Het leuke aan dit geheel is dat er een aantal bekende mensen achter zitten. Om te beginnen met Phil Lord en Christopher Miller. De ‘Connected trailer’ laat zien de film je vleugels van ‘The Lego Movie‘ en ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse‘ kan verwachten. Daar komt de humor van Gravity Falls bij. Regisseur Mike Rianda weet dit alles samen te bundelen.

Dat ik gedurende de ‘Connected trailer’ keihard moest lachen. Vooral hond Monchi wist voor de nodige humor te zorgen. De stijl van animatie is heel fijn om naar te kijken. Vooral de 2D animatie dat erbij wordt getekend. De design van de karakters kan bekend voorkomen. Want je zag dat al eerder bij ‘Hotel Transylvania‘ en ‘Cloudy with a Chance of Meatballs’.

Tijdens de ‘Connected trailer’ had ik ook het idee dat de Netflix animatie film ‘Next Gen‘ terug te zien. Daar moet de hoofdpersonage samen met een robot voor de nodige rust gaan zorgen. De familie Mitchell krijgt namelijk hulp van twee robots die dankzij Monchi van gedachten veranderen. Het is wachten tot dat de film in de bioscoop draait.

Latest Reviews