Bron: Warner Bros & Filmdepot | Crazy Rich Asians

Crazy Rich Asians Trailer

In de ‘Crazy Rich Asians trailer’ maak je kennis met de familie van Nick Young

Crazy Rich Asians
Bron: Warner Bros & Filmdepot | Crazy Rich Asians

Gebaseerd op een goed verkopend boek is het dit jaar tijd om de film versie uit te brengen. In de ‘Crazy Rich Asians trailer’ zie je hoe Rachel Chu kennis maakt met haar schoonmoeder, en dat verloopt niet vlekkeloos. Maar zijn de beelden in de trailer heel crazy? Hieronder meer over de trailer.

Voordat ‘The Great Wall‘ uitkwam was er veel te doen op twitter. Actrice Constance Wu, te zien als Rachel Chu in de ‘Crazy Rich Asians trailer’, had veel te melden over de rollen in de film. Want zij vond het ‘not done’ dat er een aantal rollen voor Amerikaanse acteurs waren weggelegd. Het gaat om de Chinese muur en ik snap dat je als Aziatische acteurs of actrice wilt dat het goed wordt gemaakt.

Haar campagne om een film te maken wat wel bij draagt aan de diversiteit op het grote scherm, heeft haar goed gedaan. Want op die manier kwam zij aan de hoofdrol in deze nieuwe film. Ik heb heel benieuwd hoe dit verandering gaat aanbrengen. Zoals ‘Get Out‘ en ‘Black Panther‘ waren voor de acteurs met een donkere huidskleur.

Crazy Rich Asians trailer
Bron: Warner Bros & Filmdepot | Crazy Rich Asians

Wat is er goed en kan beter bij ‘Crazy Rich Asians trailer’

De ‘Crazy Rich Asians trailer’ laat geen hele crazy beelden zien. Er zijn grappen die heel goed vallen, maar verder zijn het dood normale mensen die in herkenbare situaties terecht komen. En waarbij de schoonfamilie heel toevallig steenrijk blijkt te zijn. Het is een hele goed stap in de goede richting om meer kansen te creëren voor acteurs en actrices met een Aziatische achtergrond.

De beelden die je terug ziet in de ‘Crazy Rich Asians trailer’ zijn wel heel goed. De verschillende decors en shots van onder andere Singapore zien er prachtig uit. Ik hoop dat de Aziatische invloeden terug gaan komen. Het enig min puntje van de trailer is dat het nu te veel romantiek heeft maar niet zoveel komedie.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Latest Reviews