D23 Expo: Disney Plus
Bron: D23Press.com | D23 Expo: Disney Plus

D23 Expo: Disney Plus News

Disney heeft meer plannen bekend gemaakt tijdens de D23 Expo: Disney Plus panel

Het werken 23 tot en met 25 augustus staat bol met de aankondigen van Disney. De verschillende takken van het bedrijf laten aan de fans van onder andere Marvel, Star Wars, live action en animatie weten wat er de komende tijd uit gaat komen. Wat natuurlijk kan en mag ontbreken is een update over de nog te lanceren streamingdienst. Dit bericht gaat over de D23 Expo: Disney Plus news.

Naast de televisie en film klassiekers van Disney komt er ook een hele hoop nieuwe content naar Disney Plus. Nederland zal naast Amerika en Canada één van de eerste landen zijn, die de mogelijkheid hebben om een abonnement bij de streamingdienst af te sluiten. Zet 12 november in jou agenda, want vanaf dat moment kan jij als Disney fan gaan verorberen aan alles wat Disney on demand te bieden heeft.

De grote aankondigingen tijdens D23 Expo: Disney Plus

Marvel en Star Wars

Kathleen Kennedy en Ewan McGregor - D23 Expo: Disney Plus News
Bron: D23.com | Kathleen Kennedy en Ewan McGregor

Naast de onderstaande trailers en al eerder bekend gemaakte serie en film titels. Zijn er ook een aantal nieuwe aankondigen gedaan. Om te beginnen met Marvel. Het lijkt wel de grote geld verdiener van Disney te zijn geworden. Kevin Feige wist tijdens San Diego Comic Con al de nodige Disney Plus series aan te kondigen. Daar kwamen nu drie nieuwe titels bij. Het gaat om ‘Ms. Marvel’, ‘Moon Knight’ en ‘She Hulk’.

‘Ms. Marvel’ draait om de Pakistaanse-Amerikaanse, wonend in New Jersey. De tiener is idolaat van ‘Captain Marvel‘ en de andere Avengers. Het bijzondere aan Ms. Marvel is dat zij de eerste moslim superheld is met haar eigen strip en binnenkort Disney Plus show. Dan zijn er ‘Moon Knight’ en ‘She Hulk’. Verder is er weinig bekend over de verhaallijnen of cast. Wel horen deze series bij de vierde fase van Marvel.

Een aantal aankondigen tijdend D23 Expo: Disney Plus zagen we aankomen. Terwijl andere als een complete verrassing werden medegedeeld. De aankondiging wat al in de lucht hing, wat de Star Wars serie ‘Obi-Wan Kenobi’. Ewan McGregor keert terug in de rol en zal voor Lucasfilm een nieuwe serie gaan maken.

Hilary Duff keert terug als Lizzie McGuire

Hilary Duff keert terug als Lizzie McGuire - D23 Expo: Disney Plus News
Bron: D23.com | Hilary Duff

Wie ook terug keert na een hele lange tijd is Hilary Duff. Dit is een serie waar ik heel blij van wordt. Want ‘Lizzie McGuire’ was één van de series dat ik als kind verslond. Met als kers op de taart de film. Tijdens D23 Expo: Disney Plus maakte Hilary Duff haar opwachting om meer over de serie los te laten. Om te beginnen dat de maker van het origineel, Terri Minsky, terug keert om de Disney Plus serie te maken.

Daarnaast liet Hilary het volgende los over de serie: Het goede nieuws is, net als ik en iedereen die van Lizzie hield en met haar is opgegroeid, is Lizzie ook volwassen. Lizzie is ouder, ze is wijzer – en heeft een veel groter schoenen budget, wat super opwindend is. Ze heeft haar droombaan, ze heeft nu zo’n beetje het perfecte leven. En werkt als leerling bij een chique decorateur van New York City.

Lizzie heeft haar droomjongen die eigenaar is van een cool SoHo-restaurant. Daarnaast heeft zij haar droomappartement in Brooklyn, en ze maakt zich klaar om haar 30e verjaardag te vieren. “Haar leven klinkt behoorlijk ideaal … maar Duff stelde fans gerust:” Ze heeft nog steeds te maken met die 13-jarige geanimeerde Lizzie die zonder beperkingen is geanimeerd constant kabbelen in haar volwassen Lizzie-hoofd.

The Mandalorian

Vandaag de dag lijken de fans van Star Wars niet op één lijn te liggen. Dat is allemaal te danken aan Kathleen Kennedy. Door haar nieuwe aanpak van de laatste film trilogie, lijken de fans van het eerste uur en de recentere fans tegenover elkaar te staan. Om dit bij elkaar te krijgen werd de trailer van ‘The Mandalorian’ gelanceerd. De waarbij de D23 Expo: Disney Plus voor de Star Wars fans een stuk interessanter is geworden.

De premiejager is op jacht en zal in de Disney Plus serie op missie worden gestuurd. De eerste beelden laten weinig los over het verhaal. Wat wel wordt getoond is dat Disney een hele hoop geld in de serie pompt. De animatie en beelden zijn prachtig. Ik verwacht dat dit wat rauwer zal zijn dan dat je tot nu toe van Star Wars gewend bent. Toch blijven zij binnen de Disney grenzen. Je ziet geen bloed of grof taalgebruik.

Encore!

Disney Plus krijgt een eigen versie van ‘De Reunie’. Zoals je van Disney gewend bent, wordt daar een bekend sausje overheen gegoten. Dat is gelukt door Kristen Bell naar voren te schuiven. Zij gaat met een aantal theater professionals aan de slag om oude klasgenoten terug naar de middelbare school te krijgen.

In één week tijd, wordt er een musical aangeleerd. Na de week zal de musical voor een publiek worden opgevoerd. Dit alles kan niet zonder de nodige lach en tranen. In de trailer, zie je dat er van alles mis gaat. Waardoor je met de oud klasgenoten kan mee lachen. Er is ook genoeg om op terug te kijken. Sinds het einde van de middelbare school is er een hele hoop veranderd. Waardoor de emoties hoog op kunnen lopen.

Noelle

Waar ik op zat te wachten bij het D23 Expo: Disney Plus news, was hoe de kerst film ‘Noelle’ eruit zou gaan zien. Er komt een hele hoop naar de bioscoop aankomende december. Plus dat Netflix ook met een arsenaal komt om de kijker naar zich toe te trekken. Met Anna Kendrick en Bill Hader hoopt Disney een streaming klassieker neer te zetten.

Bill Hader speelt de opvolger van de kerstman. Hij is bezig om de baan eigen te maken, maar komt er snel achter dat het niets voor hem is. Zijn zusje, gespeeld door Anna Kendrick, geeft hem het advies om een weekend erop uit te gaan. Dat doet hij, alleen komt de nieuwe kerstman niet meer terug. Waardoor Nicole haar broer moet gaan terughalen. De trailer ziet er kerst-achtig uit. Alleen mis ik het zoetsappige.

The World According to Jeff Goldblum

Dat Jeff Goldblum met een eigen serie zou komen was al een tijd duidelijk, maar wat hij precies zou gaan doen niet. Tijdens de grote presentatie tijdens D23 Expo: Disney Plus, werd er meer los gelaten over de originele serie. De trailer sprak voor zichzelf, want daarin werd duidelijk dat Jeff zich verder gaat verdiepen in zijn passies. Zoals Denim, tatoeages, ijs, sneakers, sieraden met hier en daar de nodige zang.

Ik had voor het uitbrengen van de trailer niet al te hoge verwachtingen. Omdat het een show is dat onder de paraplu van National Geographic wordt uitgebracht. Toch weet Jeff Goldblum mij over de streep te trekken met zijn charme, humor en interesses. Ik ben heel benieuwd wat de serie gaat laten zien in november.

Lady en de Vagebond

Het eerste half jaar van 2019 heeft Disney enorm veel geld verdiend met onder andere het uitbrengen van live action films. Waarbij de animatie klassieker voor een nieuwe generatie wordt uitgebracht. Met de lancering van Disney Plus kan een iets minder grote film dezelfde behandeling krijgen. De film ‘Lady en de Vagebond’ is de eerste originele Disney Plus live action film dat bij de streamingdienst wordt gelanceerd.

De trailer staat hierboven voor je klaar. Om eerlijk te zijn, ik heb mijn twijfels. Gedurende de trailer ben ik soms best enthousiast, terwijl een andere scene mij vreemd naar het scherm laat kijken. Ik zal de film later dit jaar zeker een kans geven, het is alleen de vraag of de film van het scherm gaat spatten. Als je de betrokken acteurs en actrices ziet, dan heb je inleider geval een reden om te gaan kijken: Tessa Thompson, Justin Theroux, Kiersey Clemons, Thomas Mann, Janelle Monáe, Yvette Nicole Brown, Ken Jeong, F. Murray Abraham en Sam Elliott.

High School Musical: The Musical: De serie

Stel je voor dat de school waar de eerste ‘High School Musical’ film werd opgenomen echt bestaat. De Zal Efron, Vanessa Hudgens zijn al een aantal jaar van school. Waardoor het tijd is voor een nieuwe groep mensen om de musical te laten zien. Daar draait het om in ‘High School Musical: The Musical: De serie’. Je volgt de scholieren die een rol in de bekende musical willen hebben. Tijd voor een nieuwe generatie om bekend te worden.

Dit alles kan niet zonder de nodige drama, humor en moderne aanpassingen. Denk bijvoorbeeld aan de mannelijke versie van Sharpay. Ook komt de sociale media om de hoek kijken. Vandaag de dag kan je een video op Instagram zetten en over het hele internet gaan. Zowel om positieve als negatieve te redenen. Ik weet niet of dit een serie is dat hoog op mijn ‘to-watch’ lijst staat. Want het is duidelijk gemaakt voor een jongere generatie.

Renee Zellweger kruipt in de Judy trailer in de huid van icoon Judy Garland
Volgende
Judy Trailer

Latest Reviews

Ook interessant
Alex Strangelove Review
Alex Strangelove Review