Dance Dance Dance 2017 ging van start!

De vijf koppels begonnen aan het avontuur van Dance Dance Dance 2017

Na een jaar wachten begon RTL4 afgelopen zaterdag met het uitzenden van Dance Dance Dance 2017. De verschillende koppels waren voor het eerst te zien op het grote podium en lieten in solo- en duo dansen wat het start punt in het programma. De toon is gezet en de komende weken ga ik (volgens mij) de vijf beste optredens met je delen. Het was voor de eerste aflevering moeilijk kiezen omdat dit het begin is en er genoeg op aan te merken is. Welke optredens vond jij het beste? Laat het onderaan het bericht achter.

Mocht je één of meerdere optredens gemist hebben van de eerste aflevering Dance Dance Dance 2017? Geen probleem hieronder staan alle optredens in een afspeellijst. Het is ook geschikt als je de optredens op repeat wilt bekijken.

Zoey – Live Medley Rihanna

Met het solo optreden dat Zoey deed in de eerste aflevering van Dance Dance Dance 2017 schudde zij haar ‘lieve en schattige’ imago van zich af.
Het optreden dat Rihanna deed bij de MTV Video Music Awards 2016 was iconisch omdat zij in drie verschillende blokken haar hits voorbij liet komen. Het was strak en tot in de puntjes gestyled.

Dat lukte aardig bij het optreden. Zoey kwam voor mij het meest relaxt over en wist de danspasjes op een manier te laten zien dat het makkelijk leek.
Een heel goed begin om te laten zien dat zij een geduchte tegenstander is van de andere dansers.

Maan – Single Ladies

Om bij de eerste show van Dance Dance Dance 2017 meteen op een nummer van Beyoncé te moeten dansen is heftig. En zeker wanneer je op het iconische nummer ‘Single Ladies’ danst. Met twee danseressen en verder helemaal niet. Maan wist zich er doorheen te dansen. Er zaten een aantal schoonheidsfouten in maar verder gebruikte Maan haar lichaam en gezicht om het te verkopen. Mij heeft ze omgekocht en hopelijk komt zij na de derde week een heel eind.

Toprack en Stijn – Lose My Breath

Na de ‘Single Ladies’ was het tijd dat het dames duo van dit seizoen om de strijd tegen elkaar te brengen. Destiny’s Child lieten een aantal jaar geleden zien dat zij meerdere persoonlijkheden hadden in de videoclip van ‘Lose My Breath’. Toprack en Stijn lieten dat zien in de choreografie die zij moesten doen.

Voor Stijn was dit was dit de eerste dans die zij op het grote podium zou laten zien. Het was niet te zien en de dames lieten tijdens het optreden zien dat het acteren heel goed van pas komt bij Dance Dance Dance. Zij zaten in de karakters en pakte de zaal en de jury in.

Zoey en Marnix – Tearin’ Up My Heart

Zoey was het totale pakket tijdens haar solo, alleen werd dat vermenigdvuldigd op het moment dat zij en Marnix samen kwamen op het podium. ‘Tearin’ Up My Heart’ is een typisch boyband nummer met de pasjes die je daarbij verwacht. Hoe makkelijk dat er ook uit ziet. Dat is het zeker niet. Het was strak en op sommige momenten een beetje cheesy. Maar geweldig om naar te kijken.

Roué – Step In Time

Roué is een groot Disney fan en had in een voorgesprek aangegeven dat hij Marry Poppins leuk vond om te zien. Bij Dance Dance Dance 2017 mocht hij een scene uit de iconische film nadoen op het grote podium. Met dit soort scenes en dansen kan het heel snel oubollig over komen. Maar dat was niet het geval, het was leuk om naar te kijken. Alleen was Roué zo aan het vliegen dat het leek alsof hij achter de dansers aan het aan rennen was.

Latest Reviews